Nie tyle chce co musze, z tylu sie ladnie naciagnely ale te Uniroyale ktore mam z przodu maja ten dziwny rant ochronny i niezbyt mi pasuja...Arturo997 pisze:keczy, jeśli masz 4x9J i chcesz zakładać różne rozmiary to może Ci się to nie podobać

Nie tyle chce co musze, z tylu sie ladnie naciagnely ale te Uniroyale ktore mam z przodu maja ten dziwny rant ochronny i niezbyt mi pasuja...Arturo997 pisze:keczy, jeśli masz 4x9J i chcesz zakładać różne rozmiary to może Ci się to nie podobać
czyta w myslach czy co? ogladam od kilku ladnych minutKolczat pisze:e nie dziwnie... TRAGICZNIE <:P> spojrz jak okropnie to u mnie wygaldalo w zeszlym sezonie...keczy pisze:dziwnie by to wygladalo przy profilu 40 z tylu.
Pamietaj ze u mnie jest et 15 z przodu i do tego w b3, nie dosc ze felga wystaje to jeszcze oponaArturo997 pisze:keczy, u mnie w B4 przy feldze 16" 9J ET30 opona 205/45 przód się chowa a tył lekko wystaje chodzi mi oczywiście o felgę bo bieżnik w tyle się chowa