[lubelskie]spot 20-02-2011 LHR,LBL,LZA,LZ,LTM,LC i inni L.
A max osób na spotach z regionu to było coś koło 15 wraz z osobami towarzyszącymi Chyba majowy w Karpiu to był albo LTM, zresztą mniejsza Nie ukrywam, że chciałbym nowe twarze i autka poznać osobiście, ale nic nie obiecuję Z kasą się wyrobię myślę, czyli przyjechać będzie za co, ale wypadki losowe mogą wystąpić :roll: W skrócie: nie wiem czy będę :lol: Spot zapowiada się jak zwykle... czyli ciekawie
Coś w tym ogłoszeniu w esce, (było przed chwilą) mowili zeby się zarejestroważ na stronce, żeby uczestniczyć w tym zjeżdzie? Nie wiem czy będę mogła byc Ale skoro natrafiłam na miejscowych fanów to mam pytanie do wszystkich Potrzebuję części m.in zderzak najlepiej czarny i sporo innych akcesoriów, samochód ma bity przód i potrzebuje remontu. Może ktoś chce z handlować
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- hackthemilk
- Forum Audi 80
szkoda że nikt mnie nie powiadomił a dowiedziałem się przypadkiem chyba od Ciebie
info na przyszłość dajcie znać wcześniej jak będą plany - najlepiej na email lub to bardziej preferuje gg 3920445
info na przyszłość dajcie znać wcześniej jak będą plany - najlepiej na email lub to bardziej preferuje gg 3920445
Ostatnio zmieniony 01 lut 2011, 20:52 przez hackthemilk, łącznie zmieniany 1 raz.
- hackthemilk
- Forum Audi 80