Nie ma takiego prawa, bo masz 96 rok, wiec jeszcze maly wieloklinto ja mam pytanie jak sciagne moja kierownice i okaze sie ze jest na duzym wieloklinie, a druga ktora chce zalozyc jest na malym, to jak bardzo jestem w "du***"?
dokladnie tak, 2 torxy od poduszki i sama schodzi. Potem tak jak piszesz, klucz 24 i odkrecasz kierę. Co do odlaczania aku, to zadna poduszka ci nie wystrzeli, tylko aku odlacza sie po to, zeby blad poduszki nie wyskoczyl po przekreceniu zapłonu przy odlaczonej poduszce. Ale z tej racji, żeKolczat pisze:samo sciagniecie kiery, s-line? dwie srobki z tylu kiery, poduszke podwazyc i sama wyjdzie? (oczywiscie po odlaczeniu aku zeby mi poducha w twarz nie wywalila...) pozniejkluczem nasadowym ze 24 odkrecic ja i jakos tasme sciagnac?
,Kolczat pisze: kolejna kiera ma poduszke, ale nie chce jej podlaczac, nie bedzie wiekszych problemow?
i tak wyskoczy Ci błąd airbaga, bo bedziesz jezdzil bez podlaczonej poduszki, ale podpinasz sie pod vaga jak cos i usuwasz errora wiec tu nie ma wiekszego problemu, smialo mozesz obszywac kiere (jak podejzewam )