Audi Cabriolet 2.6 V6
Może flaki z olejem ale większość chciałaby je mieć. Wydają się być nudne i że każdy je ma ponieważ, większość zakładających wątek o swoim aucie pisze, że chce je zakupić - stąd takie wrażenie. Kilkanaście postów temu pisałem kto ma te koła i wyszło, że na forum jest +/- 5 osób z takim felunkiem.Słonik pisze:Zachowujecie sie jak zazdrosny sasiad, rysiek mo poloneza to i jo se kupie <ok>
ktory to juz komplet ZW1 na tym forum w ciagu jednej zimy :?:
koła fajne ale nudne jak flaki z olejem.
górnik, co do sprysków to faktycznie nie działały przy zakupie auta od wysia ale potem elektryk zabrał się za elektrykę i nagle (przypadkowo) zaczęły działać tzn. uruchamiają się równocześnie z spryskami do szyb, więc nie wiem czy to tak jak w oryginale.
Kolczat, rozmawiałem z typem na temat wymiany rantów to powiedział, że nie ma problemu Co do zderzaka do prawdopodobnie jest to zderzak od S2.
ATLAS, dzięki Jak z twoimi kołami?
Ostatnio zmieniony 07 lut 2011, 06:39 przez quick, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra nie krzyczcie tylko napisałem jak ja to widze <uhh>
Kwestie tego ze kazdy by chcial miec pomijam bo przeciez normalne ze jak by mi sie trafily w odpowiednim rozmiarze i przystepnej cenie to bym kupil.
Trafne spostrzezenie ze dobrym doborem rantów i ciekawym pomyslem na rotory mozna z nudnego kola zrobic nietuzinkowe.
Wysyp na ZW1 to był dwa lata temu we wszelakiej masci samochodach.
Kwestie tego ze kazdy by chcial miec pomijam bo przeciez normalne ze jak by mi sie trafily w odpowiednim rozmiarze i przystepnej cenie to bym kupil.
Trafne spostrzezenie ze dobrym doborem rantów i ciekawym pomyslem na rotory mozna z nudnego kola zrobic nietuzinkowe.
Wysyp na ZW1 to był dwa lata temu we wszelakiej masci samochodach.
Wszyscy mają mambę mam i ja <ok>quick pisze:Może flaki z olejem ale większość chciałaby je mieć. Wydają się być nudne i że każdy je ma ponieważ, większość zakładających wątek o swoim aucie pisze, że chce je zakupić - stąd takie wrażenie.
A tak poważnie to jak kolczat mówi najpierw brocki teraz zw1 ale ważne że oba koła są fajne i podobają się właścicielom
Teraz tylko czekam na co teraz wszyscy się przerzucą jak zw1 się przeje <ok>