Otrzymane kalendarze
- damian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No właśnie jest ten problem że myślane i organizowane było w październiku.Garsija pisze:nie żebym się czepiał ale warto na drugi raz pomyśleć o kalendarzu już w październiku, przynajmniej wszyscy wykorzystaliby go w pełni....
Głosowanie i wybory w listopadzie. Projekt końcówka listopada. Druk początek grudnia.
Sprawa poległa na projekcie który się przeciągnął i przez to padły pozostałe terminy (druk i rozsyłka). Drukarnia była również w ostatniej chwili wynaleziona i była to drukarnia niesprawdzona przez nas.
Teraz już wiemy że za rok temu panu już podziękujemy.
Proponowałbym aby jedna osoba (grafik wyznaczony, zgłoszony na ochotnika) już zaczęła się interesować tematem.
Można już myśleć nad projektem, formą, układem. Mamy już 2 auta które można osadzić w próbkach kalendarza.
Potem na bieżąco jak będzie wybrany styl, grafiki, układ dorabiać od razu po jednym miesiącu że w momencie jak skończy się dzień głosowania na ostatnie auto (30 listopad 2011) Kalendarz idzie od razu do druku i wysyłki, bez zbędnego wymyślania projektów, stron tytułowych z jeleniami itp.
- quattromtm
- Forum Audi 80

Druk początek grudnia a gotowe były 3 stycznia.... Pozatym z komputera z którego zawsze korzystam mam zablokowany dostęp, po próbie logowania zalogowania wyświetla mi " You_been_banned " Dlatego że chciałbym wiedzieć kiedy otrzymam kalendarz? bez jaj jeszcze troche i będzie połowa lutego a zapłacony był za cały rok... no ale... Moim zdaniem jak ktoś bierze się za coś to powinien się wywiązać albo napisać jak sprawa wygląda... bo coś czuje że teraz mamy tempo wysyłki 3 kalendarzy dziennie... Chyba jakaś selekcja wybranych czy coś.... Mam nadzieje że jeszcze kiedyś będę mógł napisać coś na tym forum i nie zostane zablokowany do reszty <urodziny>eSPe pisze:No właśnie jest ten problem że myślane i organizowane było w październiku.Garsija pisze:nie żebym się czepiał ale warto na drugi raz pomyśleć o kalendarzu już w październiku, przynajmniej wszyscy wykorzystaliby go w pełni....
Głosowanie i wybory w listopadzie. Projekt końcówka listopada. Druk początek grudnia.
ja też ;/Lucazzz pisze:dupa blada, straciłem juz nadzieje....
tak, tak... szkoda, że z każdym kolejnym dniem jestem coraz bardziej wkurzony... ile można wysyłać kalendarze??!! :evil: miały być wysłane tydzień temu! a u mnie jak nie było tak nie ma.... organizacja kalendarzy ok, ale bania za wysyłkę :evil: :evil:mati86 pisze:Lucazzz, twardym trzeba być a nie mientkim![]()
a zaraz będzie połowa lutego... może w czerwcu się doczekam?!
To sam sprawniej to załatw <ok>szafa19 pisze:ja też ;/Lucazzz pisze:dupa blada, straciłem juz nadzieje....
tak, tak... szkoda, że z każdym kolejnym dniem jestem coraz bardziej wkurzony... ile można wysyłać kalendarze??!! :evil: miały być wysłane tydzień temu! a u mnie jak nie było tak nie ma.... organizacja kalendarzy ok, ale bania za wysyłkę :evil: :evil:mati86 pisze:Lucazzz, twardym trzeba być a nie mientkim![]()
a zaraz będzie połowa lutego... może w czerwcu się doczekam?!