[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
Mialem takie Toyo idento i taki sam rozmiar, na plus zaliczam trzymanie w zakretach, minusem jest szybkie znikanie bieznika... Szybkich zakretow zycze <ok>slugs pisze:Dekle z Alfy zostają, bardzo mi się podobają.
No i do tego balony toyo proxes 205/50. Swoja drogą na zdjęciu nie wyglądają na świeże tylko na konające... Mega madafaki nie ma, ale przynajmniej każdy na ulicy śmiał się nie będzie.
[url=http://images38.fotosik.pl/583/f093d61abb7cfac4m.jpg]Obrazek[/URL]
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
i pewnie tak będzie bo przy ET 37 już niedaleko do niego jestKolczat pisze:no przy takim et moze felga sie spierac na zacisku hamulca
To przy ori zawiasie na takich oponach będzie strasznie śmiesznie wyglądać albo daj 16" i wtedy taka opona, albo zmień na tych 15" na balon.majekk pisze:Na felgach są opony 195/55/15 zawieszenie jest ori
ABT tylko z przodu posiada zaciski z tyłu niestety są bębny więc wystarczą dystanse na przód z tyłem nie powinno być problemówKolczat pisze:no przy takim et moze felga sie spierac na zacisku hamulca, ale tak jak Nikki pisze, dystans z pałki ;]
Dokładnie jak pisze Niki20 zmień oponki albo opuść troche autko na ziemie bo może to śmiesznie wyglądać..Niki20 pisze:To przy ori zawiasie na takich oponach będzie strasznie śmiesznie wyglądać albo daj 16" i wtedy taka opona, albo zmień na tych 15" na balon.
Arturo997 pisze:
ABT tylko z przodu posiada zaciski z tyłu niestety są bębny więc wystarczą dystanse na przód z tyłem nie powinno być problemów
Ja mam na full wypasie i z tyłu też mam tarcze
Ja wiem że 15" to nie bardzo będzie wyglądało..... ale jak sie ma ograniczony budżet to ładne 16" nie tak łatwo kupić Ale szukam, szukam
PS.
Jaki jest koszt wysłania 4 kół kurierem? Rozbieżność cen u sprzedających jest porażająca :roll:
Witam Wszystkich Serdecznie.
Wreszcie zdecydowałem dołączyć do KLUBU, choć posiadaczem audi jestem już 7 lat.
Ma pytanie dotyczące dystansów. Jaką grubość muszę kupić do coupe Quattro B3 przy felgach 17x7,5J ET 37 i oponie 225/45/17, ponieważ przy skręcie trochę trze, natomiast nie wiem o co chodzi w tych "kalkulatorach" do wyliczania opon/felg.
Pozdrawiam
Wreszcie zdecydowałem dołączyć do KLUBU, choć posiadaczem audi jestem już 7 lat.
Ma pytanie dotyczące dystansów. Jaką grubość muszę kupić do coupe Quattro B3 przy felgach 17x7,5J ET 37 i oponie 225/45/17, ponieważ przy skręcie trochę trze, natomiast nie wiem o co chodzi w tych "kalkulatorach" do wyliczania opon/felg.
Pozdrawiam