Otrzymane kalendarze
gornik pisze:To sam sprawniej to załatw <ok>szafa19 pisze:ja też ;/Lucazzz pisze:dupa blada, straciłem juz nadzieje....
tak, tak... szkoda, że z każdym kolejnym dniem jestem coraz bardziej wkurzony... ile można wysyłać kalendarze??!! :evil: miały być wysłane tydzień temu! a u mnie jak nie było tak nie ma.... organizacja kalendarzy ok, ale bania za wysyłkę :evil: :evil:mati86 pisze:Lucazzz, twardym trzeba być a nie mientkim![]()
a zaraz będzie połowa lutego... może w czerwcu się doczekam?!
Jak ktoś się za takie coś bierze to musi znać konsekwencje tego. Ponad miesiąc minął a kalendarza dalej nie ma
gornik, a żebyś wiedział, że jakbym się czegoś takiego podjął to na bank nie byłoby takiego problemu... Doc miał wszystkie dane wcześniej... jaki problem wypisać sobie koperty z adresami wcześniej zanim jeszcze do niego dotarły? Pieniążki też miał więc nie widzę problemu, tym bardziej że do wpłaty za kalendarz doliczona była pomoc dla forum.
Miodek, opóźnienia związane z wpłatami to tylko i wyłącznie wina organizacji... wystarczyło wyznaczyć termin wpłat i kto nie wpłaci ten po prostu kalendarza nie dostanie... wszystko w tym temacie. :evil:
P.S. Kalendarza jak nie było, tak nie ma. :evil:
Miodek, opóźnienia związane z wpłatami to tylko i wyłącznie wina organizacji... wystarczyło wyznaczyć termin wpłat i kto nie wpłaci ten po prostu kalendarza nie dostanie... wszystko w tym temacie. :evil:
P.S. Kalendarza jak nie było, tak nie ma. :evil:
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
I co? Było by tylko danych do druku 40 kalendarzy bo reszta zaziewała?szafa19 pisze:kto nie wpłaci ten po prostu kalendarza nie dostanie...
To byśmy mieli kalendarz nie za 40zł tylko za 50zł albo 60zł.
Ale. Nieważne. Za rok mam nadzieję będzie inaczej.
eSPe pisze:Proponowałbym aby jedna osoba (grafik wyznaczony, zgłoszony na ochotnika) już zaczęła się interesować tematem.
Można już myśleć nad projektem, formą, układem. Mamy już 2 auta które można osadzić w próbkach kalendarza.
Potem na bieżąco jak będzie wybrany styl, grafiki, układ dorabiać od razu po jednym miesiącu że w momencie jak skończy się dzień głosowania na ostatnie auto (30 listopad 2011) Kalendarz idzie od razu do druku i wysyłki, bez zbędnego wymyślania projektów, stron tytułowych z jeleniami itp.
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Garsija, szafa19, uspokójcie się !Garsija pisze:A może by tak ktoś nas uspokoił
Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. :mrgreen: <rotfl2> <haha>
Garsija, szafa19, nie ja zajmuję się rozsyłką gadżetów, ale jestem pewny że rozsyłki idą pełną parą więc powinno to dotrzeć do Was lada dzień.
Ale fakt faktem że Doc mógłby rzucić słowem wyjaśnienia dla jakże zniecierpliwionych klubowiczów (w sumie Was rozumiem i nie dziwię się waszemu rozgoryczeniu).
Też czasami możecie pomyśleć co się od kilku lat dzieje z Pocztą Polską że listy przesyłki idą tydzień-tygodnie czasu. Wysyłający nie musi być winny. Pozatym cieszmy się że wogóle ktoś to ogarnął i mamy co na ścianę powiesić.Garsija pisze:A może by tak ktoś nas uspokoił i napisał co się dzieje z tymi kalendarzami i kiedy w końcu do nas dotrą :-|
Skoro wysyłający nie jest winien to wypadałoby, żeby napisał 'Wszystkie kalendarze zostały wysłane' a nawet na to nie ma chwili czasu. Na ścianę jak na razie właśnie nic nie mogę powiesićzakwapl pisze:Też czasami możecie pomyśleć co się od kilku lat dzieje z Pocztą Polską że listy przesyłki idą tydzień-tygodnie czasu. Wysyłający nie musi być winny. Pozatym cieszmy się że wogóle ktoś to ogarnął i mamy co na ścianę powiesić.Garsija pisze:A może by tak ktoś nas uspokoił i napisał co się dzieje z tymi kalendarzami i kiedy w końcu do nas dotrą :-|