[B3 RA] Listwa na drzwiach
[B3 RA] Listwa na drzwiach
Witam. Czym mozna przykleić listwe do drzwi ? Kleiłem ośmiorniczką ale po 3 miesiącach odpadła.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Re: [B3 RA] Listwa na drzwiach
Polecam czarny klej do szyb samochodowych, po nim listwa już nigdy nie odpadnie <ok>Damianoo pisze:Witam. Czym mozna przykleić listwe do drzwi ? Kleiłem ośmiorniczką ale po 3 miesiącach odpadła.
Taa a jak będzie zdejmował to z lakierem. Tak serio to kup markową taśmę dwustronna "na piance", podklej nią listwe, podgrzej suszarką czystą blachę drzwi i naklejaj. Mi nawet nie drgnęły od ponad roku po takim zabiegu.Czarna pisze:Damianoo napisał/a:
Witam. Czym mozna przykleić listwe do drzwi ? Kleiłem ośmiorniczką ale po 3 miesiącach odpadła.
Polecam czarny klej do szyb samochodowych, po nim listwa już nigdy nie odpadnie <ok>
A po co ją zdejmować?? Jak któś decyduje się na taki klej to po to by to porządnie wyglądało, a listwy się ściąga tylko do malowania karoserii więc nie widzę kłopotu by stary lakier zszedł, a koledze chodziło o to by listwa nie odpadła po jakimś czasie.kacper85 pisze:Taa a jak będzie zdejmował to z lakierem
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z