[cabrio 92] hak, czy ktoś ma?
[cabrio 92] hak, czy ktoś ma?
Z wielu powodów było by chyba fajnie, gdybym miał hak
chodzi o to, że mam teraz 3 auta i jednego chyba czas się pozbyć... Najgorsze, że nie ma którego
Galaxcy robi za ciężarówkę, no i ma dużo swoich zalet... Ma też wiele wad. Audi - no cóż, cabrio, jak się tego pozbyć?? Ma zalet wiele a wad raczej niedużo. Jednak to malutki samochód.
No a fiesta jest ze mną od zawsze i raczej zostanie na zawsze.
Prawdopodobnie muszę kupić przyczepkę bo galaxy wydaje się być czasami za małe
No i sobie wymyśliłem, że jak już będę miał "wózyk" to może i kabrioletem mógłbym go ciągać Nie wiem jednak czy tam da się zapiąć hak Ma ktoś taki? Najlepiej z odpinaną główką, tak, żebym mógł zaślepkę założyć...
Może ktoś takie widział... Jakieś pomysły? sugestie?
może ktoś wie ile to kosztuje?
Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi
[ Dodano: 2011-02-09, 21:44 ]
http://archiwumallegro.pl/odpinany_hak_ ... 44090.html taki naprzykład da się zapiąć do cabrio?
chodzi o to, że mam teraz 3 auta i jednego chyba czas się pozbyć... Najgorsze, że nie ma którego
Galaxcy robi za ciężarówkę, no i ma dużo swoich zalet... Ma też wiele wad. Audi - no cóż, cabrio, jak się tego pozbyć?? Ma zalet wiele a wad raczej niedużo. Jednak to malutki samochód.
No a fiesta jest ze mną od zawsze i raczej zostanie na zawsze.
Prawdopodobnie muszę kupić przyczepkę bo galaxy wydaje się być czasami za małe
No i sobie wymyśliłem, że jak już będę miał "wózyk" to może i kabrioletem mógłbym go ciągać Nie wiem jednak czy tam da się zapiąć hak Ma ktoś taki? Najlepiej z odpinaną główką, tak, żebym mógł zaślepkę założyć...
Może ktoś takie widział... Jakieś pomysły? sugestie?
może ktoś wie ile to kosztuje?
Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi
[ Dodano: 2011-02-09, 21:44 ]
http://archiwumallegro.pl/odpinany_hak_ ... 44090.html taki naprzykład da się zapiąć do cabrio?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
cabrio jest do lansu a nie do przyczepek :mrgreen: poza kempingiem na haku niewyobrazam sobie niczego innego przy cabrio
fiesty sie pozbadz a drugim szmordem ciagaj przyczepki
fiesty sie pozbadz a drugim szmordem ciagaj przyczepki
Ostatnio zmieniony 10 lut 2011, 00:06 przez Szara80tkaTdi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
jak widac na zamieszczonym zdjeciu w moim cabriolecie jest instalacja pdo przyczepke, wydaje sie ze jest ori, natomiast caly stelaz haku (bo jest wlasnie odpinany) przymocowany jest do podlogi bagaznika ktorej blacha ma grubosc 2-4mm i sam sobie nie wyobrazam targac nawet 500kg przy takim mocowaniu... takze jezeli chcesz znalesc ori to nie polecam, najlepiej jedz do zakladu gdzie robia haki i tam Ci wszystko poleca, ojciec tak zalatwial do merca ;]