B5 AEB od Plastucha
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mówisz i masz w czwartek wymyty a w weekend miałem zjazd i po 450km proszeLabiel pisze:A zdjęcia gdzie :lol:
Skręcony na jakieś -50 jak na tym zestawieniu dojade do pracy to znaczy że -60 będzie w pon. wieczorem
Ostatnio zmieniony 13 lut 2011, 17:29 przez plastuch, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No jest git <ok> Prawie jak u mnie. Ja mam chyba ciut niżej :lol: Aha, przyzywaj się że od czasu do czasu przywalisz o glebę tymi blachami przy "bananie". Mi zdarzyło się już kilka razy przywalić o próg zwalniający (teraz już nauczyłem się przez nie przejeżdżać :mrgreen: ), w Poznaniu zdziwiłem się jak zacząłem trzeć o koleinę :mrgreen: i ostatnio na wybojach (jechałem trochę szybciej niż zwykle) przyhaczyłem o asfalt. Ciekawe czy był efekt świetlny :lol: Ale generalnie tragedii nie ma. Trzeba oczywiście uważać na różne wyboje, koleiny itp ale to chyba normalka.
Ja Labelek jestem już wprawiony :mrgreen: Kilka razy zdeżak oderwałem od belki przez glebe taką jaka miałem w wakacje to co niektóży pytami mnie czy to auto skręcaLabiel pisze:No jest git <ok> Prawie jak u mnie. Ja mam chyba ciut niżej :lol: Aha, przyzywaj się że od czasu do czasu przywalisz o glebę tymi blachami przy "bananie". Mi zdarzyło się już kilka razy przywalić o próg zwalniający (teraz już nauczyłem się przez nie przejeżdżać :mrgreen: ), w Poznaniu zdziwiłem się jak zacząłem trzeć o koleinę :mrgreen: i ostatnio na wybojach (jechałem trochę szybciej niż zwykle) przyhaczyłem o asfalt. Ciekawe czy był efekt świetlny :lol: Ale generalnie tragedii nie ma. Trzeba oczywiście uważać na różne wyboje, koleiny itp ale to chyba normalka.