Audi Cabriolet 2.6 V6
No i kurka wodna stało się. Koła pomimo tego, że zostały w garażu z wyczuloną ochroną, związane grubym łańcuchem i zapięte na kłódkę to zostały skradzione wczoraj w godzinach mojej pracy.. Wczoraj schodząc rano do garażu wszystko było na miejscu. Po powrocie do domu miejsce postojowe było puste.. Poza kradzieżą kół, złodziej skradł mi torbę z kosmetykami do auta, która była na kołach. Sprawa trafiła na policję ale i tak wuj zrobią..
Ostatnio zmieniony 12 lut 2011, 09:17 przez quick, łącznie zmieniany 1 raz.
Niki20, zakładam, że to ten co chciał je ukraść 3 tygodnie temu..
FIFI, 100% pewności nie mam ale jest to garaż w nowym budynku. Z tego co widzę to osoby parkujące w mojej części garażu to raczej ludzie na poziomie. Samochody od 40k PLN wzwyż.. i głównie rodziny.. więc ciężko mi osądzać kogoś z mieszkańców.. (chociaż wtedy na tapecie w komórce złodzieja widziałem zdjęcie dzieciaka..)
gornik, nie miałem gdzie tego trzymać. RH Phoenix w domu.. RH ZW1 w domu.. ciężko by było. Stąd spięcie kół łańcuchem i zapięcie na kłódkę. Co najśmieszniejsze.. sąsiad obok ma w identyczny sposób spięte koła jak miałem ja i jego kół nie zabrał.. (jakieś oryginalne alufelgi od Renault).
Kół pewnie nie odzyskam.. złodziej się nie znajdzie.. Jednak ciężko mi tak zostawić sprawę bez odzewu, więc prawdopodobnie będę pisać na różnego rodzaju forach i informować o kradzieży moich kół oraz przestrzegać przez zakupem.
FIFI, 100% pewności nie mam ale jest to garaż w nowym budynku. Z tego co widzę to osoby parkujące w mojej części garażu to raczej ludzie na poziomie. Samochody od 40k PLN wzwyż.. i głównie rodziny.. więc ciężko mi osądzać kogoś z mieszkańców.. (chociaż wtedy na tapecie w komórce złodzieja widziałem zdjęcie dzieciaka..)
gornik, nie miałem gdzie tego trzymać. RH Phoenix w domu.. RH ZW1 w domu.. ciężko by było. Stąd spięcie kół łańcuchem i zapięcie na kłódkę. Co najśmieszniejsze.. sąsiad obok ma w identyczny sposób spięte koła jak miałem ja i jego kół nie zabrał.. (jakieś oryginalne alufelgi od Renault).
Kół pewnie nie odzyskam.. złodziej się nie znajdzie.. Jednak ciężko mi tak zostawić sprawę bez odzewu, więc prawdopodobnie będę pisać na różnego rodzaju forach i informować o kradzieży moich kół oraz przestrzegać przez zakupem.
quick, dość rzadkie kółko w rozstawie 4x108. Porobiłeś dobre zdjęcia na sprzedaż widać na nich szczegóły.
Miej oczy do wokół głowy sprawdzaj allegro, są szanse.
Trzeba tępić takie akcje. Chyba był jakiś konkretny kupiec na te RH bo raz, że ryzykowali
w dzień. Później ponowili próbę ehh. Musieli rozciąć łańcuch i jakoś te kółka wydostać.
Co z ochroną nic nie widziała? :roll:
Miej oczy do wokół głowy sprawdzaj allegro, są szanse.
Trzeba tępić takie akcje. Chyba był jakiś konkretny kupiec na te RH bo raz, że ryzykowali
w dzień. Później ponowili próbę ehh. Musieli rozciąć łańcuch i jakoś te kółka wydostać.
Co z ochroną nic nie widziała? :roll:
ATLAS, szlaban, brama, ochrona, monitoring, łańcuch+kłódka.. Równie dobrze można stracić pieniądze w banku.. Mam balkon jednak do tej pory nic takiego nie miało miejsce w tym garażu, więc wiele osób trzyma koła jak ja trzymałem. Z tego co pamiętam to twoje miejsce postojowe też nie jest puste.. U mnie wyglądało to tak samo. Mnie także przykro.. jednak nie wiem co bym zrobił gdyby to były RH ZW1 :roll:
gornik, jak poszedłem do ochroniarza i powiedziałem mu o kradzieży to zaczął się cały trząść bo pewnie miało to miejsce na jego zmianie. Nic nie widział.
gornik, jak poszedłem do ochroniarza i powiedziałem mu o kradzieży to zaczął się cały trząść bo pewnie miało to miejsce na jego zmianie. Nic nie widział.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2011, 10:31 przez quick, łącznie zmieniany 2 razy.