Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi assistance

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
minon1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: minon1 » 14 sie 2007, 22:38

hihi ale jak zenek bedzie dzwonił i siądzie mu bateria :-/

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 14 sie 2007, 22:46

minon1 pisze:hihi ale jak zenek bedzie dzwonił i siądzie mu bateria
No tak, a jak mu jeszcze ptak narobi na mikrofon i zapcha ? ;-) Nie popadajmy w skrajność. ;-)

Awatar użytkownika
OGr
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: OGr » 14 sie 2007, 22:54

A nie myśleliście żeby to wrzucać na palmy ? Albo spróbować stworzyć tak listę kontaktów żeby można było wrzucać bezpośrednio do kontaktów w telefonie ?

Przypuśćmy że będzie sytuacja że Zenek zadzwoni do mnie i mówi: Wiesz stary nie dojechałem przyjedź do mnie. Mówię że aktualnie mam co robić i niestety nie dam rady. Zenek dzwoni do admina listy i mówi: OGr mnie olał dajcie mu w d.u.p.ę trochę siana. Rano widzę auto z wielką rysą na boku (bo macie mój adres). Adres to ostatnie co podałbym pod publikę.

O ile mogę podać telefon, maila albo GG to nie liczcie że podam adres.

Co w przypadki jak lista trafi do złodzieja ? Ok mamy stare auta i nie są warte milionów, ale wielu z nas to jedyny środek transportu.

Awatar użytkownika
Z-D-E-N-E-K
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Z-D-E-N-E-K » 14 sie 2007, 23:10

OGr pisze:O ile mogę podać telefon, maila albo GG to nie liczcie że podam adres.
Nikt od ciebie tego nie wymaga :-D

Pod spodem wklejam regulamin i proszę o ewentualne uwagi :!:

Regulamin grupy Assistance zrzeszonej w Polskim Klubie Audi 80

1.Assistance jest wspólnym dobrem Internetowego Fan klubu Audi 80.Stanowi on własność osób w nim uczestniczących.

2.Nie wolno listy tej użyczać innym osobą, nawet klubowiczom, którzy nie biorą udziału w tym programie pomocy. Użyczanie tej listy narusza ustawę o ochronie danych osobowych i jest czynem karalnym w rozumieniu tej ustawy.

3.Wszelkie zmiany danych realizujemy w formie korekty wprowadzanej przez
Z-D-E-N-E-K przemek@moto-strefa.pl GG:8227127 u którego znajdują się pliki
źródłowe i źródłowa baza danych. Informacje o zmianach adresów, e-maili, numerów
komórek przesyłamy do ww.

4.Dostęp do bazy danych (znajdującej się w ukrytym forum) zostaje udzielony po zweryfikowaniu przez tzw:kordynatora

5.Zabrania się dokonywania jakichkolwiek samych korekt w liście członków

6. Do Assistance można wstąpić i wystąpić w każdej chwili, po uprzednim zwróceniu się do użytkownika Z-D-E-N-E-K

7. W celu uczestniczenia w programie w zgłoszeniu należy podać: nick, nr telefonu, mail, nr gg, miejscowość, region/województwo itp
Ostatnio zmieniony 14 sie 2007, 23:49 przez Z-D-E-N-E-K, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 14 sie 2007, 23:46

Jak dla mnie ok.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 15 sie 2007, 01:50

Kilka szczegółów bym dodał/zmienił. Jeśli o czymś zapomniałem, ktoś chce coś dorzucić proszę pisać.

1. Audi80.PL Assistance jest wspólnym dobrem Internetowego Klubu Audi 80 dostępnego pod adresami internetowymi www.audi80.pl , www.centrum.audi80.pl , www.audi80klub.pl . Stanowi on własność osób w nim uczestniczących.

2.Zabrania się wszelkich materiałów związanych z projektem Audi80.PL Assistance użyczać osobom trzecim, nawet klubowiczom/użytkownikom Polskiego Klubu Audi 80, którzy nie biorą udziału w projekcie Audi80.PL Assistance. Użyczanie materiałów stanowiących całośc lub cześć projektu Audi80.PL Assistance, a w szczególności listy osób tam zapisanych, bazy danych użytkowników narusza ustawę o ochronie danych osobowych i jest czynem karalnym w rozumieniu tej ustawy.

3.Wszelkie zmiany danych realizujemy w formie korekty wprowadzanej przez użytkownika o loginie forum Z-D-E-N-E-K e-mail assistance[at]audi80klub.pl GG:8227127 u którego znajdują się pliki źródłowe i źródłowa baza danych. Informacje o zmianach adresów, e-maili, numerów komórek przesyłamy pod w/w adres email.

4.Dostęp do bazy danych znajdującej się w zamkniętym i dostępnym tylko dla osób biorących udział w projekcie Audi80.PL Assistance dziale forum zostaje udzielony po zweryfikowaniu przez tzw: kordynatora projektu.

5.Zabrania się samowolnie dokonywania jakichkolwiek korekt w liście członków.

6. Do Audi80.PL Assistance można wstąpić i wystąpić w każdej chwili, po uprzednim zwróceniu się do użytkownika forum Z-D-E-N-E-K - adres e-mail assitance[at]audi80klub.pl

7. W celu uczestniczenia w programie w zgłoszeniu należy podać: nick, imie, nr telefonu, mail, nr gg, miejscowość, najbliższe cztery większe miasta patrząc na wschód, zachód, północ i południe od miejsca przebywania, region/województwo.

8. Każdy użytkownik wyrażający chęć udziału w projekcie Audi80.PL Assistance zobowiązuje się w terminie 3 dni zgłaszać wszelkie zmiany miejsca przebywania stałego ( miasto ), stałego przebywania, numeru telefonu, adresu email, bądź innych danych kontaktowych.

9. Każdy użytkownik wyrażający chęć udziału w projekcie Audi80.PL Assistance zobowiązuje się sumiennie wypełniać obowiązki związane z projektem Audi80.PL Assistance i regulaminem, a w szczególności służyć pomocą w przypadku otrzymania takiej prośby przez osobę będącą zapisaną w projekcie Audi80.PL Assistance.

10. Odmowa pomocy może mieć miejsce w przypadku stwierdzenia nieprawidłowości polegających na innym niż widniejący na liście numerze telefonu osoby dzwoniącej, lub sytuacjach szczególnych typu wyjazd z miejsca zamieszkania, choroba, praca, szkoła, etc. Należy jednak pamiętać iż jest to projekt niekomercyjny i podchodzić do kwestii pomocy innym wyjątkowo sumiennie.

11. Osoby łamiące regulamin projektu Audi80.PL Assistance, lub ogólny regulamin Polskiego Klubu Audi 80 dostępny pod adresem viewtopic.php?t=6284 zostają nie tylko usunięci z grupy Assitance - a co za tym idzie otrzymują zakaz dostępu do projektu - ale również z bazy danych Polskiego Klubu Audi 80. Osobie łamiącej regulamin w sposób szczególny administratorzy mogą zastosować banicję IP lub całej klasy IP tj całkowity brak dostępu do Polskiego Klubu Audi 80.

12. Zgłoszenie się do projektu Audi80.PL Assistance jest jednoznaczne ze zgadzaniem się z niniejszym regulaminem, oraz ogólnym regulaminem Polskiego Klubu Audi 80 dostępnym pod adresem viewtopic.php?t=6284
Ostatnio zmieniony 15 sie 2007, 12:24 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zserty
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: zserty » 15 sie 2007, 02:16

Doc pisze:8. Każdy użytkownik wyrażający chęć udziału w projekcie Audi80.PL Assistance zobowiązuje się w terminie 3 dni zgłaszać wszelkie zmiany maldunku, stałego przebywania, numeru telefonu, adresu email, bądź innych danych kontaktowych.
Meldunek jest niepotrzebny. Chodzi przecież o to aby być uchwytnym, tylko i wyłącznie.

Awatar użytkownika
Z-D-E-N-E-K
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Z-D-E-N-E-K » 15 sie 2007, 08:25

ytresz pisze:
Doc pisze:8. Każdy użytkownik wyrażający chęć udziału w projekcie Audi80.PL Assistance zobowiązuje się w terminie 3 dni zgłaszać wszelkie zmiany maldunku, stałego przebywania, numeru telefonu, adresu email, bądź innych danych kontaktowych.
Meldunek jest niepotrzebny. Chodzi przecież o to aby być uchwytnym, tylko i wyłącznie.
Dla Doc'a chodziło raczej o miejsce zamieszkania

Awatar użytkownika
minon1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: minon1 » 15 sie 2007, 12:13

Adres podawać :?: Po co :?: A jaki alarm mam w aucie i immobilizer też podać :?:

Awatar użytkownika
OGr
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: OGr » 15 sie 2007, 12:14

minon1 pisze:Adres podawać :?: Po co :?: A jaki alarm mam w aucie i immobilizer też podać :?:
Jeżeli można :-)

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 15 sie 2007, 12:22

Panowie, pomyślcie trochę.

Nikt nie wymaga adresu, a jedynie miasto. Nikogo nie interesuje numer domu i mieszkania.
Poza tym udział w tym projekcie nie jest obowiazkowy. Poza tym kazdy z nas podaje w profilu gdzie przebywa, wiec żadna to nowość.

minon1, jesteś w sochaczewie, a Ogr w Krakowie.

Pkt 8 poprawiłem.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2007, 12:25 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
OGr
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: OGr » 15 sie 2007, 12:24

Jest już osoba która zajmie się bazą danych ?

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 15 sie 2007, 12:25

OGr pisze:Jest już osoba która zajmie się bazą danych ?
Tak - zdenek.

Awatar użytkownika
minon1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: minon1 » 15 sie 2007, 12:30

Pomysł z listą na palma mi pasuje. Może być np w world.

Co do zaznaczenia miejscowośći to ok.

Poza tym jeśli mnie nie bedzie akutat w domu to nie będę mógł pomóc, ale np ktoś z Łowicza może, lub w naprawde extremalnej sytuacji z Warszawy.

[ Dodano: 2007-08-15, 12:33 ]
Doc pisze:
minon1, jesteś w sochaczewie, a Ogr w Krakowie.
Dokładnie, ale OGr tak specjalnie :lol:

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 15 sie 2007, 13:29

Panie, Panowie niniejszym ogłaszam rozpoczęcie budowy jakże zacnego projektu Audi80.PL Assistance. viewforum.php?f=18

Proponuję zakończenie dyskusji na ten temat. Zainteresowanych zapraszamy do udziału w projekcie, oraz zgłoszenie się w tym celu do Z-D-E-N-E-K

Ewentualne propozycje zmian, pomysły co do tego projektu, dyskusje będziemy prowadzili już za zamkniętymi drzwiami.

Tematu nie zamykam, ale ... EOT.

Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”