Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 All] Nie działa Auto Check

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 14 lut 2011, 13:54

Szara80tkaTdi pisze:o ile masz ta funkcje to w czasie jazdy naciskasz guzik od podswietlania, a kasujesz przez dluzsze nacisniecie
Rozpedzilem auto do 80km/h i wcisnalem ten guzik, nic sie stalo, niestety nie mam tej funkcji :-/ Mam jeszcze jedno pytanie, ustawilem sobie w AC BRAKE LIGHT zamiast tej ikonki, zastanawiam sie, czy po tym zabiegu kontrolka rezerwy bedzie dzialala poprawanie? Moze mi sie wydaje, ale jakos wczesnie mi sie wlaczyla, na zegarach jest ponad 4 litry jak na moje oko.

Awatar użytkownika
Szara80tkaTdi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 1.9 1Z

Post autor: Szara80tkaTdi » 14 lut 2011, 14:08

zle to to robisz, tu nie chodzi o to zeby sie rozpedzac to ma cie ostrzec ze przekroczyles predkosc przy ktorej to nacinales ten guzik, w ac od b3 niema tego ... w czasie jazdy bodajze juz od 30km/h wcisnij ten guzik jesli ci sie nic nie pokaze to niemasz tej funkcji, podswietlenie jesli jest sciemnione to i tej funkcji nie zobaczysz
keczy pisze:kontrolka rezerwy bedzie dzialala poprawanie?
tym przelacznik zmienia jedynie wartosci pomiary cisnien oleju w silniku, a juz w obrebie np benzyny czy diesla tylko jezyk komunikatow, w dieslach jak np umnie, mam pol baku i jesli np jade na duzym luku i samochod sie zabardzo przechyli to tez mi sie rezerwa pokaze, taki tego urok
w etce pisze ze jest do diesli jakis przekaznik co stabilizuje te wlasnie przechyly aby zbyt czesto w dieslu sie ta ikona nie pokazywala ...

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 14 lut 2011, 16:34

Ostrzeżenie o przekroczeniu prędkości miało AC także w B3. Ja mam moduł AC z B3ki i mam tą funkcje, działa ona nawet przy 20km/h :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przełączniki zespolone, zegary, stacyjka.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl