Rozpedzilem auto do 80km/h i wcisnalem ten guzik, nic sie stalo, niestety nie mam tej funkcji Mam jeszcze jedno pytanie, ustawilem sobie w AC BRAKE LIGHT zamiast tej ikonki, zastanawiam sie, czy po tym zabiegu kontrolka rezerwy bedzie dzialala poprawanie? Moze mi sie wydaje, ale jakos wczesnie mi sie wlaczyla, na zegarach jest ponad 4 litry jak na moje oko.Szara80tkaTdi pisze:o ile masz ta funkcje to w czasie jazdy naciskasz guzik od podswietlania, a kasujesz przez dluzsze nacisniecie
[B4 All] Nie działa Auto Check
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
zle to to robisz, tu nie chodzi o to zeby sie rozpedzac to ma cie ostrzec ze przekroczyles predkosc przy ktorej to nacinales ten guzik, w ac od b3 niema tego ... w czasie jazdy bodajze juz od 30km/h wcisnij ten guzik jesli ci sie nic nie pokaze to niemasz tej funkcji, podswietlenie jesli jest sciemnione to i tej funkcji nie zobaczysz
w etce pisze ze jest do diesli jakis przekaznik co stabilizuje te wlasnie przechyly aby zbyt czesto w dieslu sie ta ikona nie pokazywala ...
tym przelacznik zmienia jedynie wartosci pomiary cisnien oleju w silniku, a juz w obrebie np benzyny czy diesla tylko jezyk komunikatow, w dieslach jak np umnie, mam pol baku i jesli np jade na duzym luku i samochod sie zabardzo przechyli to tez mi sie rezerwa pokaze, taki tego urokkeczy pisze:kontrolka rezerwy bedzie dzialala poprawanie?
w etce pisze ze jest do diesli jakis przekaznik co stabilizuje te wlasnie przechyly aby zbyt czesto w dieslu sie ta ikona nie pokazywala ...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: