jeszcze tam nic nie ma :?:
Audi assistance
Nie mogę tam wejść 
Ostatnio zmieniony 15 sie 2007, 17:43 przez minon1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Z-D-E-N-E-K
- Forum Audi 80

- Maniek mechanik
- Forum Audi 80

- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Uwaga !
Osoby chcące dołaczyć do Assistance niech wyślą maila na adres assistance[at]audi80klub.pl i czekają na wskazówki od ZDENKA.
Proszę być cierpliwym. ZDENEK nie siedzi 24h/dobę przed komputerem. Odpisze, zaprosi, przesle informacje, doda do grupy i DOPIERO wówczas kazdy bedzie miał dostep do zamknietego działu.
[at] zamień na małpę - to ochrona przed spam robotami.
Osoby chcące dołaczyć do Assistance niech wyślą maila na adres assistance[at]audi80klub.pl i czekają na wskazówki od ZDENKA.
Proszę być cierpliwym. ZDENEK nie siedzi 24h/dobę przed komputerem. Odpisze, zaprosi, przesle informacje, doda do grupy i DOPIERO wówczas kazdy bedzie miał dostep do zamknietego działu.
[at] zamień na małpę - to ochrona przed spam robotami.
assistance
myślę że jest do dobry pomysł oraz sprawdzenie naszej odpowiedzialności. co do specjalizacji każdego użytkownika wg mni ma to drugorzędne znaczenie gdyż czasem umiejętności niejednego hobbisty przekraczają nieraz zawodowca specjalizującego sie w danej dziedzinie. ponadto nie same umiejętności mają tutaj pierwszorzędne znaczenie lecz przedewszystkim chęć niesienia pomocy. co do listy uczestników takiej pomocy powinna miec ona formę interaktywną z możliwością dopisywania opini o danym uczestniku programu, co by świadczyło czy dana osoba jest tylko zarejestrowana w celu brania pomocy czy również jest przygotowana na jej dawanie. po kilku negatywnych opiniach /np. 5/ taka osoba byłaby wykluczona z tego programu. byłaby to obiektywna i rzeczywista lista na której zotałyby tylko rzeczowe i kompetentne osoby.
primawer
primawer
- Z-D-E-N-E-K
- Forum Audi 80

No właśnie wpisanie 9 osób i danie im praw dostępu zajęło mi całą godzinę miedzy 7 a 8 ranoDoc pisze:Proszę być cierpliwym. ZDENEK nie siedzi 24h/dobę przed komputerem. Odpisze, zaprosi, przesle informacje, doda do grupy i DOPIERO wówczas kazdy bedzie miał dostep do zamknietego działu.
ja nie jestem automatem tez pracuje i nie siędze 24h przy kompie.Wczoraj miałem wolne więc aktualizacje szły na bieżąco w dniach pracujących aktualizacja odbywa się wieczorami
No właśnie..u mnie jest podobnie. Zawsze chętnie pomogę - jakieś holowanie bez problemu, ale coś więcej, to nie wiem czy bym podołał.lapti pisze:ehh chciał bym pomóc w rozwijaniu projektu, ale moja wiedza dotycząca mechaniki i samochodów mogła by się zmieścić w pudełku po zapałkach...
Czy to w niczym nie przeszkadza? Czy laik może brać udział w projekcie (jakoś pomagać i korzystać z pomocy)? :?: :?:
Chlopaki przeciez nasze Niunie to bezawaryjne sprzety, takze pomoc glownie bedzie sie sprowadzala do losowych zdarzen, np: zlapanie gumy, drobne kolizje itp
A tak na powaznie, to do obaw kolegow, mysle ze nie chodzi tu o to ze pomagaja tylko wyspecjalizowani mechanicy, przeciez zawsze mozna jakiegos mechanika polecic, jakis zaklad, chodzi o to ze znasz okolice i wiesz co, gdzie i jak, a przyjezdny jest zdany na los.
Jak skoluje sobie linke cholownicza to sie zaraz zapisuje
pozdr
Jak skoluje sobie linke cholownicza to sie zaraz zapisuje
pozdr
-
Amorek