[audi 80 b4 1,9tdi] tylko 3tys
[audi 80 b4 1,9tdi] tylko 3tys
Witam!
Pojawil mi sie problem z autkiem, samochodzik idzie tylko do 3tys obrotow na kazdym biegu. jesli ma lekko np lod to daje rade wyzej.
silniczek 1,9 tdi
90Km audi 80 b4
no jak jade to samochod rozpedza sie tylko do 120km/h tj 3 tys obrotow i nic wiecej nie wycisnie z niego, na innych biegach jest tak samo tylko 3tys obrotow. i czuc tylko takie co chwile zwalnianie i przyspieszanie
no i nie pali juz tak jak kiedys w takie mrozy za pierwszym razem, nie wiem czy to ma zwiazek ale moze pomoze
Pojawil mi sie problem z autkiem, samochodzik idzie tylko do 3tys obrotow na kazdym biegu. jesli ma lekko np lod to daje rade wyzej.
silniczek 1,9 tdi
90Km audi 80 b4
no jak jade to samochod rozpedza sie tylko do 120km/h tj 3 tys obrotow i nic wiecej nie wycisnie z niego, na innych biegach jest tak samo tylko 3tys obrotow. i czuc tylko takie co chwile zwalnianie i przyspieszanie
no i nie pali juz tak jak kiedys w takie mrozy za pierwszym razem, nie wiem czy to ma zwiazek ale moze pomoze
Ostatnio zmieniony 20 lut 2011, 21:21 przez damjaan, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
po 1 to dodaj tagi :!: a po drugie to pewnie n75 i napisz coś więcej co się dzieje
[ Dodano: 2011-02-20, 21:30 ]
[ Dodano: 2011-02-20, 21:30 ]
n75 do sprawdzenia lub wymianyno jak jade to samochod rozpedza sie tylko do 120km/h tj 3 tys obrotow i nic wiecej nie wycisnie z niego, na innych biegach jest tak samo tylko 3tys obrotow. i czuc tylko takie co chwile zwalnianie i przyspieszanie
świece żarowe,kąt wtrysku, filtr paliwa ,a w przewodzie do pompy paliwo jest?czy bąbelki powietrza?no i nie pali juz tak jak kiedys w takie mrozy za pierwszym razem, nie wiem czy to ma zwiazek ale moze pomoze
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 1.9 1Z
Jedż do kogoś kto się zna i doprowadzi ci to wszystko do ładuseba1025 pisze:zaznaczam że czysto teoretycznie i filozoficznie do tego podeszłem bo nie znam sie na dieslach..
[ Dodano: 2011-02-20, 22:25 ]
Niezłe rady ,szczególnie ta z przepływomierzem :roll: Droga to metoda naprawy ,tak to można pół osprzętu wymienić i na końcu okaże sie że dalej jest tak samo .Powtórzę się ,znajdż kogoś obytego w temacie z naszego forum z twojej okolicy ,znajdzie ci szybko przyczynę .Do mnie masz raczej za dalekodamjaan pisze:no mi najpierw powiedziano zebym filtry zmienil potem jak juz pojechalem zeby kupic i powiedzialem co sie dzieje to w sklepie powiedzieli ze przeplywomierz, wiec ja juz nie wiem
Ostatnio zmieniony 20 lut 2011, 22:30 przez MUNIOR, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Kontakt:
po co słuchasz tych w sklepie? :shock: nie wiesz że oni tylko chcą towar wypychać i zarabiać na tym? :shock: zrób jak ci mówimy i zobaczymy co dalej a całego silnika ci nie proponowali? :mrgreen:no mi najpierw powiedziano zebym filtry zmienil potem jak juz pojechalem zeby kupic i powiedzialem co sie dzieje to w sklepie powiedzieli ze przeplywomierz, wiec ja juz nie wiem
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 1.9 1Z
Chłopie ,ja wiem że rozpiera cię energia ,jak miałem 20 lat też tak miałem :mrgreen: ale najpierw sprawdż to tak jak ci pisałem ,a nie od razu chcesz wymieniać ,pękniety wężyk będzie dawał takie same efekty .A jak się okaże że to n75 to w sklepach nie szukaj ,tylko np.tu http://allegro.pl/zawor-regulacji-n75-t ... 21670.htmldamjaan pisze:no dobra jakies konktrety, ile to kosztuje? sam wymienie? jakis link na allegro do tego
czyli przeplywomierza nie tykac i filtra?
wymienie go sam? ile w sklepie kosztuje? zeby nie sciagneli ze mnie