Taki sobie spam czyli rozmówy o wszystkim (Nowe podforum)
Grzesiek nie świruj bo Ci przyładuje jeszcze jedną <nunczako>
A powiedz kogo to co interesuje w czym i gdzie mi pomogłeś. Skoro uważam że twoja wypowiedz mi pomogła to daje pomagajkę i już.
Czy taka odpowiedz jest dla Ciebie zadowalająca ?
Dalszy spam mile widziany, działu już nie ma to chociaż pogadać sobie możemy <ok>
A powiedz kogo to co interesuje w czym i gdzie mi pomogłeś. Skoro uważam że twoja wypowiedz mi pomogła to daje pomagajkę i już.
Czy taka odpowiedz jest dla Ciebie zadowalająca ?
Dalszy spam mile widziany, działu już nie ma to chociaż pogadać sobie możemy <ok>
Wiesz, co do tej pomagajki, to niebardzo się zgadzam. One z założenia są przewidziane do tematów technicznych, a konkretnie to traktujących o problemach z zakresu naprawy bądź eksploatacji samochodów, gdzie jakość porad i wypowiedzi jest dosyć prosto weryfikowalna pod kątem ich przydatności zarówno przez autora jak i przez innych użytkowników forum, którzy dalej mają prawo dyskutować na temat użyteczności bądź faktycznej prawdziwości danej wypowiedzi konkretnego autora, zakwestionowania jej, czy nawet obalenia. Jeśli faktycznie moja wypowiedź czy Ci w jakiś sposób pomogła, to jest mi miło. Natomiast uważam, my tu głównie nabijamy posty o czymś co nam się wydaje, a niekoniecznie tak musi być
chciałeś to masz <ok>kubik pisze:Dalszy spam mile widziany,
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
A punty za posty tech. czemu też tutaj są naliczane? Większość tutaj nie spełnia kryteriów postów technicznych.grze pisze:co do tej pomagajki, to niebardzo się zgadzam. One z założenia są przewidziane do tematów technicznych, a konkretnie to traktujących o problemach z zakresu naprawy bądź eksploatacji samochodów,