Taki sobie spam czyli rozmówy o wszystkim (Nowe podforum)
też nei wiem jak :lol:IC69 pisze:Matko jedyna kochana :shock: grze, jak Ty sam ze sobą wytrzymujesz? :mrgreen:grze pisze:Wiesz, co do tej pomagajki, to niebardzo się zgadzam. One z założenia są przewidziane do tematów technicznych, a konkretnie to traktujących o problemach z zakresu naprawy bądź eksploatacji samochodów, gdzie jakość porad i wypowiedzi jest dosyć prosto weryfikowalna pod kątem ich przydatności zarówno przez autora jak i przez innych użytkowników forum, którzy dalej mają prawo dyskutować na temat użyteczności bądź faktycznej prawdziwości danej wypowiedzi konkretnego autora, zakwestionowania jej, czy nawet obalenia.
A jak myślisz, gdzie by Labiel naklepał 5000 swoich postów? Bo przecież nie przy spuszczaniu się nad swoją A czwórką. :mrgreen:grze pisze:Faktycznie są naliczane. Zupełnie nie rozumiem dlaczego - to chyba jakieś niedopatrzenie :roll:
co do tych postów to też mi się tak wydaje 8-)
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
Panowie i co z tymi licytacjami ? będą czy nie ? bo może coś by w domu wygrzebał? Może niech każdy napisze jaki widzi minusy i plusu takiego działu.
Ps. nie czytałem tych 4 stron bo nie miałem ochoty czytać spamu.
A co do działu sympatyków to posty mogły sie się nie liczyć, bo wiekszość to bicie piany.
Pozdrawiam <mikolaj>
Ps. nie czytałem tych 4 stron bo nie miałem ochoty czytać spamu.
A co do działu sympatyków to posty mogły sie się nie liczyć, bo wiekszość to bicie piany.
Pozdrawiam <mikolaj>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: