Taki sobie spam czyli rozmówy o wszystkim (Nowe podforum)
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
co to flejtuch ?
:shock:wikipedia pisze:Flejtuch – kawałek cienkiej tkaniny lnianej lub bawełnianej ewentualnie cienkiej skóry służący, po uprzednim natłuszczeniu, do owinięcia kuli podkalibrowej stosowanej w broni ładowanej odprzodowo. Flejtuch zazwyczaj ma kształt okrągły o średnicy ponad dwu średnic kuli, dla której jest przygotowany. Nazwa pochodzi o zbitki niemieckich słów fliegen – latać i das Tuch – chustka, płachta.
Hehe. Mogę wam nazwę zmienić jak wam się nie podoba <ok>A ten temat nie jest przypadkiem o podforum :?:
Temat dotyczył nowego działu "licytacje" który się pojawił i został usunięty. Więc nie ma o czym gadać i można sobie popierdzielić.
Doc pisze: Tu również będziemy mogli popierdzielić sobie na dowolne tematy unikając użytkowników którzy mogliby zakłócić nasz temat pierdoleniem.
Jako "popierdzielić" mam na myśli tzn. "pierdzielenie", a nie "pierdolenie", a cóż to takiego oznacza w PKA80 piszę niżej definicję.
Pierdzielenie to dowcipne z humorem i jajem pisanie postów, które następuje po wygaśnięciu tematu. Temat wygasa po uzgodnieniu, omówieniu, wyczarpaniu zagadnienia głównego. W dalszych postach jest czas na pierdzielenie: że Cobra to nie Cobra tylko Czarna mamba, że Frano ma obcasy z przodu, etc. Pierdzielenie to nie pisanie byle czego i byle jak, ale zawsze z jajem i humorem. Pierdzielenie to nie pierdolenie. To drugie robią często użytkownicy w off-topic. Pierdzielenie to inteligentne, kulturalne i zawsze z humorem i bez wulgaryzmów plotkowanie Sympatyków. Pierdzielenia nie przenosimy na forum otwarte, bowiem tam użytkownicy odbiorą to jako normę i zakłócą merytorykę forum
Pozdrawiam
Doc.
-
gibaj
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
pomocy <buu> https://audi80.pl/allhow-to-make-wys ... htm#582005
podforum o ptasich kupach chcesz zakładać? <haha>ysiul pisze:A ja tam regularnie myję jak tylko nie ma mrozu na myjnię, ale dodatkowo muszę mieć zawsze szmatkę i jakiś płyn bo samochód stoi pod drzewami i zawsze jakieś ptaki mi srają na dach :evil: :evil: no i troche obciach tak śmigać.
P.S.
A ten temat nie jest przypadkiem o podforum :?: <co>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: