[Audi Cabrio 2.8 V6] Pakiet Rs2 Rh Zw1 9,5 i 10cali 60/40
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Patrząc na te zdjęcia nie dziwię się że dużo tego jest na forum bo auto wygląda świetnie na rh :)Niki20 pisze:tomziel_20, zw1 nie bo za dużo już tego będzie... Daj coś w 18"... Może zw3 :?:
Ostatnio zmieniony 24 lut 2011, 11:43 przez tomziel_20, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Dzięki za pozytywne komenty przyjdzie wiosna wrócę do kraju będzie można zacząć działać z autkiem rs2 look będzie ukończony
takie małe pytanko miał ktoś styczność z tym zawieszeniem firmy mts technik ?? http://allegro.pl/zawies-sport-mts-tech ... 54425.html
daje radę czy nie bardzo?
takie małe pytanko miał ktoś styczność z tym zawieszeniem firmy mts technik ?? http://allegro.pl/zawies-sport-mts-tech ... 54425.html
daje radę czy nie bardzo?
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Tak poprzedni właściciel skaził silnik podtlenkiem gazu jest to instalacja Princa sekwencja 4 generacja koszt montażu 6tys zł na aucie jeździła tylko 8tys km ale będzie zdjęta na sprzedaż
Przy okazji odświeżenia tematu takie pytanko otóż na dniach będę rejestrował auto i ponownie będę brał tablice indywidualne chciałbym znowu mieć swoje imię tak jak w starej audi mam P3 TOMEK problem w tym że jakiś czas temu widziałem auto które miało P9 TOMEK więc prawdopodobnie wszystkie Tomki w Wielkopolsce są już zajęte ponieważ jest możliwość tylko od P1 do P9 a nasze chore przepisy nie pozwalają na zabranie tablic ze starego auta muszę mieć jakieś rezerwowe i chciałbym się was poradzić co było by lepsze
mam 2 warianty i nie mogę się zdecydować P3 AUDI lub P3 OOOO (P1 do P9 to tylko kwestia tego czy jakieś było by już zajęte) co sądzicie
Przy okazji odświeżenia tematu takie pytanko otóż na dniach będę rejestrował auto i ponownie będę brał tablice indywidualne chciałbym znowu mieć swoje imię tak jak w starej audi mam P3 TOMEK problem w tym że jakiś czas temu widziałem auto które miało P9 TOMEK więc prawdopodobnie wszystkie Tomki w Wielkopolsce są już zajęte ponieważ jest możliwość tylko od P1 do P9 a nasze chore przepisy nie pozwalają na zabranie tablic ze starego auta muszę mieć jakieś rezerwowe i chciałbym się was poradzić co było by lepsze
mam 2 warianty i nie mogę się zdecydować P3 AUDI lub P3 OOOO (P1 do P9 to tylko kwestia tego czy jakieś było by już zajęte) co sądzicie
Ostatnio zmieniony 17 mar 2011, 16:46 przez tomziel_20, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomziel_20
- Forum Audi 80