Troszke jesteśhudy pisze:nie jestem sceptyczny ale nie wiem czy takie coś wypali.wszyscy sa chetni ale czy bedą równie chętni jechać np w środku nocy by komuś w szczerym polu naprawić samochód
Audi assistance
- hołard
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
hudy, czasami wystarcza sama myśl o tym że nie jesteś sam w Polsce i możesz na kogoś liczyć. Ja w AVANCIE rozkładam tylne siedzenia i mam łóżko
Twarde bo twarde ale leżę. Sam tez bym sie do kogos nie pchal do domu.
Mieszkasz niedaleko mnie, jakby Ci się coś stało w Krakowie to chyba wolałbyś mieć taką listę ze sobą ?
Mieszkasz niedaleko mnie, jakby Ci się coś stało w Krakowie to chyba wolałbyś mieć taką listę ze sobą ?
łoł ale przegapiłem temat kurde jak dlamnie rewelacja pisze się na to naprawde świetny pomysł!!
można zawsze na kogoś liczyc i jest się pewniejszym w trasie! nawet jak auto odmuwi posłuszeństwa wyciągasz komurke liste i już wiesz ze ktoś Ci pomoże i to jest super myśl!!!
pisze się na ten projekt 100%!
można zawsze na kogoś liczyc i jest się pewniejszym w trasie! nawet jak auto odmuwi posłuszeństwa wyciągasz komurke liste i już wiesz ze ktoś Ci pomoże i to jest super myśl!!!
pisze się na ten projekt 100%!
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ps. zastanawiam sie nad dolaczeniem lub wyodrebnieniem kolorem na liscie pod glowna lista wlasnie danych kontaktowych, rowniez osob/klubowiczow, ktorzy przebywaja zagranica...co wy na to ?
Jezeli ktos by ptrzebowal rowniez pomocy w zakupach na ebayu angielskim lub niemieckim rowniez sluze pomoca i potrzebnymi informacjami zwiazanymi z przesylkami i ich kosztami - na tyle na ile doswiadczylem i wiem...czasami naprawde warto cos kupic na ebayu niz u nas na allegro tymbardziej ze duzo klubowiczow z AKP jezdzi czesto do polski...
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Uwaga !
Informujemy o dodaniu jednej, ale bardzo istotnej reguły odnosnie otrzymania dostępu do Audi80.PL Assistance.
Klubowicz, który chce otrzymać dostęp musi być zarejestrowany w klubie (forum) conajmniej od 2 miesięcy, lub musi posiadać conajmniej 50 postów.
Osoby, które mają dostęp, oczywiście nie tracą go.
Pozdrawiam.
Informujemy o dodaniu jednej, ale bardzo istotnej reguły odnosnie otrzymania dostępu do Audi80.PL Assistance.
Klubowicz, który chce otrzymać dostęp musi być zarejestrowany w klubie (forum) conajmniej od 2 miesięcy, lub musi posiadać conajmniej 50 postów.
Osoby, które mają dostęp, oczywiście nie tracą go.
Pozdrawiam.
- Z-D-E-N-E-K
- Forum Audi 80

W związku z dodaniem punktu 13 wklejam cały regulamin jeszcze raz żeby każdy mógł przeczytać i żeby każdy był świadomy zasad działania programu przed podjęciem decyzji o przystąpieniu
1. Audi80.PL Assistance jest wspólnym dobrem Internetowego Klubu Audi 80 dostępnego pod adresami internetowymi www.audi80.pl , www.centrum.audi80.pl , www.audi80klub.pl . Stanowi on własność osób w nim uczestniczących.
2.Zabrania się wszelkich materiałów związanych z projektem Audi80.PL Assistance użyczać osobom trzecim, nawet klubowiczom/użytkownikom Polskiego Klubu Audi 80, którzy nie biorą udziału w projekcie Audi80.PL Assistance. Użyczanie materiałów stanowiących całośc lub cześć projektu Audi80.PL Assistance, a w szczególności listy osób tam zapisanych, bazy danych użytkowników narusza ustawę o ochronie danych osobowych i jest czynem karalnym w rozumieniu tej ustawy.
3.Wszelkie zmiany danych realizujemy w formie korekty wprowadzanej przez użytkownika o loginie forum Z-D-E-N-E-K e-mail assistance[at]audi80klub.pl GG:8227127 u którego znajdują się pliki źródłowe i źródłowa baza danych. Informacje o zmianach adresów, e-maili, numerów komórek przesyłamy pod w/w adres email.
4.Dostęp do bazy danych znajdującej się w zamkniętym i dostępnym tylko dla osób biorących udział w projekcie Audi80.PL Assistance dziale forum zostaje udzielony po zweryfikowaniu przez tzw: kordynatora projektu.
5.Zabrania się samowolnie dokonywania jakichkolwiek korekt w liście członków.
6. Do Audi80.PL Assistance można wstąpić i wystąpić w każdej chwili, po uprzednim zwróceniu się do użytkownika forum Z-D-E-N-E-K - adres e-mail assitance[at]audi80klub.pl
7. W celu uczestniczenia w programie w zgłoszeniu należy podać: nick, imie, nr telefonu, mail, nr gg, miejscowość, najbliższe cztery większe miasta patrząc na wschód, zachód, północ i południe od miejsca przebywania, region/województwo.
8. Każdy użytkownik wyrażający chęć udziału w projekcie Audi80.PL Assistance zobowiązuje się w terminie 3 dni zgłaszać wszelkie zmiany miejsca przebywania stałego ( miasto ), stałego przebywania, numeru telefonu, adresu email, bądź innych danych kontaktowych.
9. Każdy użytkownik wyrażający chęć udziału w projekcie Audi80.PL Assistance zobowiązuje się sumiennie wypełniać obowiązki związane z projektem Audi80.PL Assistance i regulaminem, a w szczególności służyć pomocą w przypadku otrzymania takiej prośby przez osobę będącą zapisaną w projekcie Audi80.PL Assistance.
10. Odmowa pomocy może mieć miejsce w przypadku stwierdzenia nieprawidłowości polegających na innym niż widniejący na liście numerze telefonu osoby dzwoniącej, lub sytuacjach szczególnych typu wyjazd z miejsca zamieszkania, choroba, praca, szkoła, etc. Należy jednak pamiętać iż jest to projekt niekomercyjny i podchodzić do kwestii pomocy innym wyjątkowo sumiennie.
11. Osoby łamiące regulamin projektu Audi80.PL Assistance, lub ogólny regulamin Polskiego Klubu Audi 80 dostępny pod adresem viewtopic.php?t=6284 zostają nie tylko usunięci z grupy Assitance - a co za tym idzie otrzymują zakaz dostępu do projektu - ale również z bazy danych Polskiego Klubu Audi 80. Osobie łamiącej regulamin w sposób szczególny administratorzy mogą zastosować banicję IP lub całej klasy IP tj całkowity brak dostępu do Polskiego Klubu Audi 80.
12. Zgłoszenie się do projektu Audi80.PL Assistance jest jednoznaczne ze zgadzaniem się z niniejszym regulaminem, oraz ogólnym regulaminem Polskiego Klubu Audi 80 dostępnym pod adresem viewtopic.php?t=6284
13. Dostęp to programu Audi80.PL Assistance mogą otrzymać tylko uzytkownicy forum Polskiego Klubu Audi 80 ze stażem conajmniej dwóch miesiący, lub aktywnością conajmniej 50 postów, oraz nie mogą posiadać przyznanych ostrzeżeń.Datą dołączenia do Polskiego Klubu Audi 80 jest data zarejestrowania na forum ( www.audi80.pl )
Użytkownik bioracy udział w programie Audi80.PL Assistance zobligowany jest do wyrażenia zgody do przetwarzania Jego danych osobowych dla celów związanych z działaniem serwisu/forum Polskiego Klubu Audi 80.
- hudy
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
no właśnie wiec czemu nie zrobić listy z numerami telefonów i adresami zaufanych mechaników, pomocy drogowej, moteli i restauracji w okolicy w której mieszkamy.mysle że to też duzo by pomogło komuś kto potrzebuje pomocy...ja też uważam że ten pomysł nie jest głupi jednak nie wiem czy to wypali.chętni sa,jednak czy bedą równie chętni jak dojdzie do sytuacji kiedy trzeba pomóc w naprawde niewygodnej dla nich sytuacji??ytresz pisze:Audi80 Assistance jest programem dobrowolnym. Pomoc to nie tylko holowanie czy naprawa sprzęgła w ciemnym lesie. To także informacja udzielona choćby przez telefon, np. o tanim motelu, czy taniej i smacznej jadłodajni.
jeszcze jedna moja uwaga: mysle że w większych miastach może to zdać egzamin jednak w miasteczkach takich jak moje może być problem.z tego co się orjętuje to z mojej najbliższej okolicy nie ma nikogo na tym forum oprócz mnie.wiec jesli się komuś niedaleko mnie zepsuje samochód a ja nie będe w stanie pomóc to co wtedy przyjedzie ktoś z oddalonego o 30km Krakowa albo Oświęcimia a moze z oddalonego o 17km Chrzanowa??
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Myślę, że przyjedzie. Jezdzimy na spoty po 300 km, na spoty po 50, 100 km. W razie potrzeby pojedzie ktoś 30 km.hudy pisze:to co wtedy przyjedzie ktoś z oddalonego o 30km Krakowa albo Oświęcimia a moze z oddalonego o 17km Chrzanowa??
Wierzę, że tak bedzie, a z całą pewnościa warto spróbować.
Z logistycznego punktu widzenia jest to mało możliwe.hudy pisze:no właśnie wiec czemu nie zrobić listy z numerami telefonów i adresami zaufanych mechaników, pomocy drogowej, moteli i restauracji w okolicy w której mieszkamy
Wyobraź sobie taka ilośc userów i ilośc ich opisów, wielkośc opisów i bałagan jaki zrobiłby się. To raczej mało wygodna forma.
- hudy
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Doc mówisz że bez problemu pojedzie ktoś 30 km by pomóc komuś kogo nie zna gdy padnie samochód.jeśli tak to wytłumacz mi czemu nikt mi nie pomógł w pewnym problemie który opisałem na forum a problem dotyczył złego podłączenia wiatraków chłodnicy.prosiłem w tym poście by ktoś zszedł do garazu i sprawdził jak to ma podłączone u siebie i puźniej mi to opisał.i wyobraź sobie że przeczytało ten post 67 osób ale nikomu sie nie chciało pujść do garazu lub przed blok i sprawdzić a puźniej mi opisać.wiec prosze cie nie bądz aż tak naiwny mysląc ze ktoś pojedzie 30 km by pomóc a nie chce mu się zejśc do garazu...mysle ze dyskusja na temat słusznoście lub jej braku jest bez sensu bo kazdy zrobi jak chce i dopiero w praniu sie okaze czy to miało sens.ale nie wyobrazajcie sobie zbyt wiele jeśli chodzi o Audi assistance bo mozecie się mocno rozczarować...