Powitać!
Zastanawiam się czy jest jakaś różnica pomiędzy szkłem lusterka lewego i prawego zewnętrznego? Jeżeli chodzi o wkład może i jest bo zaczepy mogą nie pasować, ale szkło? Na chłopski rozum zależy, w która stronę obrócę to jest prawe albo lewe. Dobrze rozumuję czy może jednak dolna część różni się od górnej i obracanie nic nie daje? :mrgreen:
B3/B4 All] Szkło lusterka
Tak kolego, ale sam zobacz jak obrócisz prawe o 180stopni jedno pokryje drugie :mrgreen:Baldur pisze:jasne ze sie rozni prawe jest szersze po lewej stronie a po lewej wezsze a lewe odwrotnie
tutaj doskonale to widac
Obrazek
Fakt, faktem o tym zapomniałem <ok>andi77 pisze:marcinGD, Prawe oddala <ok>
Czy lustrak ustawiane ręcznie z 80-tki B3 są takie same jak w B4 lub 90 czy 100 (niewiem czy tu przypadkiem nie ma już tylko elektrycznych )
(Od wujka kupowałem autko i miał lusterko przyklejone taśmą do obudowy i ostatnio chciałem zobaczyć, może aby wkład będzie do wymiany, a tu cały mechanizm ustawiający lusterko jes pękniety, to go chciałem odkrecić, ale mój wujek jak coś dokręci to na stałem, tak więc 2 śróbki wyszy, jedna się ukręciła i została a trzeciej wyrobił się łeb, takwięc zostaje wymiana)
Chyba że ma ktoś lewe na sprzedasz, bo na allegro było jedno i chyba tylko elektryczne
(Od wujka kupowałem autko i miał lusterko przyklejone taśmą do obudowy i ostatnio chciałem zobaczyć, może aby wkład będzie do wymiany, a tu cały mechanizm ustawiający lusterko jes pękniety, to go chciałem odkrecić, ale mój wujek jak coś dokręci to na stałem, tak więc 2 śróbki wyszy, jedna się ukręciła i została a trzeciej wyrobił się łeb, takwięc zostaje wymiana)
Chyba że ma ktoś lewe na sprzedasz, bo na allegro było jedno i chyba tylko elektryczne