[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
jak będzie śnieżno i ktoś pożyczy mi zimówek to będzie można polatać troszkę bocurkiem
Jak nie to przyjadę bumsztalem i tez polatam bocurkiem
Może niedługo moje compi będziee bardziej przypominać compi
Maszu impra była dobra , czas to powtórzyć. PS tylko nie wymięknij pierwszy jak ostatnio <ok> <ok>
Jak nie to przyjadę bumsztalem i tez polatam bocurkiem
Może niedługo moje compi będziee bardziej przypominać compi
Maszu impra była dobra , czas to powtórzyć. PS tylko nie wymięknij pierwszy jak ostatnio <ok> <ok>
ja juz nic nie pisze ani nie mowie na ten temat bo to sie zle dla mnie konczy :roll: :mrgreen:DRED pisze:Maszu impra była dobra , czas to powtórzyć. PS tylko nie wymięknij pierwszy jak ostatnio
tak wiec, powtorka - owszem, tylko jak cos to u Ciebie z racji tego o czym wczoraj gadalismy :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
dobra dosyc tej koniny i rzygania po scianach.
Pany, jest pomysl tresci nastepujacej - po komentarzach pod tym filmem uknulim z Kolega Jaca997 z Grupy Torunskiej koncepcje zrobienia spota (oczywiscie z filmowaniem, co wiecej wymyslimy zalezy od nas) gdzies w polowie drogi miedzy Stolyca a Toruniem czyli najpewniej bylby to zajazd Plocka :mrgreen:. Z tego co wiem ludzie z Torunia sa chetni na taki wypad wiec oficjalnie zapodawam temat - dzialamy cos :?:
do Plocka mamy 100km w jedna strone, nie ma jeszcze propozycji daty ale na pewno jak bedzie juz na stale troche cieplej <ok>
Pany, jest pomysl tresci nastepujacej - po komentarzach pod tym filmem uknulim z Kolega Jaca997 z Grupy Torunskiej koncepcje zrobienia spota (oczywiscie z filmowaniem, co wiecej wymyslimy zalezy od nas) gdzies w polowie drogi miedzy Stolyca a Toruniem czyli najpewniej bylby to zajazd Plocka :mrgreen:. Z tego co wiem ludzie z Torunia sa chetni na taki wypad wiec oficjalnie zapodawam temat - dzialamy cos :?:
do Plocka mamy 100km w jedna strone, nie ma jeszcze propozycji daty ale na pewno jak bedzie juz na stale troche cieplej <ok>