Ostrzeżenie przed nieuczciwym klubowiczem
jestem uczciwym sprzedawca nawet przeslalem te pomylkowe 30zl . Zaokragla mi pani paczki na poczcie zeby bylo latwiej listonoszowi i w ogole bo nie kazdy ma drobne np: umawialem sie za towar linki koszt przesylki 24,50 +100,50 za linki bylo gadane 100 silowniki 40 +przesylka a wysszla 21,50 a kolega zaplacil 60zl wiec jak oni moga mowic cos o oszustwie . Takie rzeczy pisza na forum ,i robia niepotrzebne zamieszanie . PO pierwsze towar nie jest nowy. z silownikow kolega wiedzial ze sa nie ori, nie mowil nic o blaszkach a mam swiadkow ze chodzily u mnie na klapie. A i jeszcze jedno inni ludzie zamawiali odemnie towar nawet po 700zl i sa bardzo zadowoleni.
Kierował się tym, ponieważ uważa że dobra używka jest lepsza niż nowy zamiennik, gdybyś wiedział ile kosztują oryginały nie zadawałbyś drugiej części pytania.mario2560 pisze:to czym kierował się kupujący który za stare linki zapłacił 125zł gdzie nowe w sklepie kosztują mniej niż 100pln, to miała być oszczędność czy jak?
Lucazzz pisze:o ile kolega dziergus przy rejestracjii podał prawdziwe dane...
Taa miasto Rybnik a przesyłka z opolskiej wiochy
Miałeś chyba ciężki dzień, dla przypomnieniaDziergus pisze:umawialem sie za towar linki koszt przesylki 24,50 +100,50 za linki bylo gadane 100
moje pytanie brzmiało tak: Czyli 120 z kosztami płacę u listonosza tak?
twoja odpowiedź: tak
jak sie zgadzasz to podaj dane do przesylki
Wszystko jest do udowodnienia więc nie ściemniaj
- patrykk007
- Forum Audi 80

- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
patrykk007, nikt nic nie wskura, za mala szkodliwossc czynu, mialem z tym kontakt, szkoda Twoich nerwow na policji
przez allegro tez mozecie sobie pozniej gwizdac bo allegro tez w niczym nie pomoze, taki kraj i tyle... ja mam tylko jedno pytanie do kupujacego, pytales o zdjecia kupowanego przedmiotu?
ps: Mobilek, jestes z Dabrowy, a Dziergus z Rybnika, no nie robcie jaj, zmiast sie spoktac na jakims spocie i zalatwic biznes jak przystalo na klubowiczow to wy wysylki robicie na odleglosc 50km
ps: Mobilek, jestes z Dabrowy, a Dziergus z Rybnika, no nie robcie jaj, zmiast sie spoktac na jakims spocie i zalatwic biznes jak przystalo na klubowiczow to wy wysylki robicie na odleglosc 50km
Kto?trepek pisze:Kolejny oszukany...
Grono oszukanych się powiększa?
Ban się należy a nie zakaz zamieszczania ogłoszeń.
Screen wiadomości od dziergusa na temat stanu siłowników poniżej
Siłowniki są za krótkie więc nie pasują.
Nie utrzymały klapy więc są niesprawne.
Więc nie tłumacz się głupio Dziergus że u Ciebie działały.W trakcie transportu sie nagle popsuły?Tak jak linki ręcznego dla kolegi?
Nie ośmieszaj się Dziergus-miej odrobinę honoru
Skoro napisał że pasują a w rzeczywistości nie pasują, to albo wprowadził w błąd albo oszukał. Nie każdy musi wiedzieć wszystko. Nie widzę tu żadnej winy Dżipiego... Co innego jakby Dziergus napisał że nie wie czy utrzymają klapę i czy pasują. Wtedy by można fanzolić w stylu "widziały gały co brały"...