[B4 sedan AEB 1.8T] Jaki gwint?
[B4 sedan AEB 1.8T] Jaki gwint?
Witam juz coraz blizej zakupu jakiegos gwintu, kit zupelnie odpada , tylko i wylacznie gwint i teraz pytanie jaki najlepiej pod ten silnik , nie jest to seria , seryjnie bylo 2.0 , czy np nowy gwint ala TA technics czy MTS ,nie wysypia sie za szybko , czy np kupic jakas dobra uzywke jakiegos bardziej markowego gwinciku ?
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2010, 09:30 przez sopel85, łącznie zmieniany 1 raz.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
z tego co pamiętam wyżej wypisani producenci nie mają w swojej ofercie gewinde do 80.sopel85 pisze:nowy gwint ala TA technics czy MTS
jak już tak bardzo pragniesz, to przygotuj ok 3.5K pln na jakiś tam podstawowy KW, czy inny KONI lub FK
mam nadzieje, że ostudziłem zapał do obniżania b4 napędzanego "jeden osiem Te" zasilane LPG, bo przecież to może wybuchnąć ....od krzesania iskier <:P> <rotfl2>
ehh, pozdro <osohozi>
-
- Forum Audi 80
a mam pytanie od jakiego auta pasowało by zawieszenie bo np łatwiej dostać do golfa mk3 albo masata b3 a do nich jest taniej i łatwiej dostać no a wydaje mi sie ze to bd podobna budowa a możę Vento czy ktoś ma taką wiedze co bd pasowało ja mam sportowe spręzyny te najtwardsze od golfa 3 tylko nie wiem czy warto rozbierać moje b3 by je zmienić bo nie wiem czy bd pasowały prosze o jakies informacje jak ktos ma jakąś większą wiedze to prosze o napisanie na gg.