[All] Rezanko podświetlania w ori gałce :D
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam
troche temat odkopie ale ostatnio zaczałem kombinowac z diodami led i tak wymyslilem ze mozna by wrzucic pod kazda cyfre i R czerwona diode 3mm. mysle ze dalo by rade to zmiescic tam spokojnie, oczywiscie caly czas mowa o diodach pod tym plastkiem. jaki moze byc tego efekt? ktos myslal nad takim rozwiazaniem? bo mozna by jeszcze przewiercic takie malutkie otworki w plastiku i troche wystawic te diody tak na 1mm i wtedy zeby swiecily.
co o tym sadzicie?
troche temat odkopie ale ostatnio zaczałem kombinowac z diodami led i tak wymyslilem ze mozna by wrzucic pod kazda cyfre i R czerwona diode 3mm. mysle ze dalo by rade to zmiescic tam spokojnie, oczywiscie caly czas mowa o diodach pod tym plastkiem. jaki moze byc tego efekt? ktos myslal nad takim rozwiazaniem? bo mozna by jeszcze przewiercic takie malutkie otworki w plastiku i troche wystawic te diody tak na 1mm i wtedy zeby swiecily.
co o tym sadzicie?
Piterek131 pisze:Witam
co o tym sadzicie?
dioda Led daje światło o koncie 30 stopni wiec będzie widać takie kropki światła na cyferblacie gałki a nie równomierne rozproszenie. nie wiem jakiego efektu oczekujesz SuperFlux jak i SMD maja duży kont 90-120 stopni wiec bedzie równomiernie. a takie diody (chyba zamiast cyferek?) to już zalatuje Agrotuningiem.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dioda Led daje światło o koncie 30 stopni wiec będzie widać takie kropki światła na cyferblacie gałki a nie równomierne rozproszenie. nie wiem jakiego efektu oczekujesz SuperFlux jak i SMD maja duży kont 90-120 stopni wiec bedzie równomiernie. a takie diody (chyba zamiast cyferek?) to już zalatuje Agrotuningiem.[/quote]
wlasnie jak sobie to wyobrazilem to nie bardzo z tymi diodami zamiast cyferek, ale szukam jakiegos dobrego rozwiazania wiec wybacz rzeczywiscie te SMD czy SuperFluxy chyba beda najlepszym rozwiazaniem...
wlasnie jak sobie to wyobrazilem to nie bardzo z tymi diodami zamiast cyferek, ale szukam jakiegos dobrego rozwiazania wiec wybacz rzeczywiscie te SMD czy SuperFluxy chyba beda najlepszym rozwiazaniem...