[All]How to make - wyświetlacz temperatury zewnętrznej
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
tzn. przy wyświetlaczu jest kostka ale zupełnie inna niż tu przy czujniku nie wiem jak to rozkminić :cry: ok coś tam czaję a gdzie te 2kable od czujnika się wpina?i który to jest masa?bo jest popisane na nim 1.2? czyli jak nie mam tej kostki to trzeba albo wpinać się w kostkę od licznika ?bo już zgłupiałem :roll:
- tokarka606
- Forum Audi 80
kolejny szczęśliwy użytkownik wyświetlacza a dziś na allegro widziałem wyświetlacz temp http://moto.allegro.pl/audi-80-90-b3-b4 ... 41818.html nie drogo z kostka
o jakieś 2/3C tak jak by po odłączeniu zasilania łapał temp z silnika (ale gdy już jadę pokazuje temp bardzo dobrze i prawidłowo nawet gdy stanę w korku) wydaje się to logiczne bo gdy wyłacze zapłon to znika inpuls z licznika a czujnik wtedy grzeje sie od silnika i dlatego po chwili pokazuje temp wyższa jak myślicie? :->
wzialem sie w koncu za rezanie czujnika, pozostalo mi tylko podlaczenie go do wskazników. wyjalem je i suprajs... nie mam kostek zółtej ani niebieskiej a mam zielona i czerwona...
kable do tych kostek sa roznej dlugosci, do zielonej zdecydowanie krótszy.. z tego co widze u Was jest żółta wiązka krótsza... czy to oznacza ze Wasza zółta kostka to moja zielona ?
przypominam ze w moim przypadku chodzi o Audi 100 C4.
kable do tych kostek sa roznej dlugosci, do zielonej zdecydowanie krótszy.. z tego co widze u Was jest żółta wiązka krótsza... czy to oznacza ze Wasza zółta kostka to moja zielona ?
przypominam ze w moim przypadku chodzi o Audi 100 C4.