III VAG Meeting Bielawa 14-15.05.2011
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
spokojnie juz nie dlugo ;p
edit:
jest taka opcja bo ork temu ktos pisal ze chcialby taki spot nie masowy, nie z vw, taki tylko audi, taki jak siedzielismy razem w Nysie rok temu we wlasnym gronie... wiec pojawila mi sie taka mysl, otoz szuakmy temrinu na zlot na górze Żar kolo Żywca, gdyby to byl termin Bielawy i Wy byscie tez wpadli bylo by milo, a na waszej ziemi i tak bysmy sie znowu spotkali w Nysie, co o tym mysliscie?
edit:
jest taka opcja bo ork temu ktos pisal ze chcialby taki spot nie masowy, nie z vw, taki tylko audi, taki jak siedzielismy razem w Nysie rok temu we wlasnym gronie... wiec pojawila mi sie taka mysl, otoz szuakmy temrinu na zlot na górze Żar kolo Żywca, gdyby to byl termin Bielawy i Wy byscie tez wpadli bylo by milo, a na waszej ziemi i tak bysmy sie znowu spotkali w Nysie, co o tym mysliscie?
Łuaszku opcja jest dobra, ale tego typu imprezy jak Bielawa czy Nysa przyciągają ludzi
i zawsze jest co pooglądać.
A i tak siedzimy we własnym towarzystwie wcinamy kiełbaski, siorbiemy bronki i znowu kiełbaski.
Jak w grę wchodzi termin Bielawy to na pewno odpada. Większość z nas napewno tam jedzie.
W zeszłym roku za ciepło nie było ale nie padało, i wszystkim się podobało było ponad 100 aut (dokładnie ci nie powiem) a to była 2-edycja. W tym roku napewno będzie wiecej <ok> <ok>
Ile kilosów masz do Bielawy? Napewno spotykamy się najpierw na Orlenie w Dzierżoniowie.
i zawsze jest co pooglądać.
A i tak siedzimy we własnym towarzystwie wcinamy kiełbaski, siorbiemy bronki i znowu kiełbaski.
Jak w grę wchodzi termin Bielawy to na pewno odpada. Większość z nas napewno tam jedzie.
W zeszłym roku za ciepło nie było ale nie padało, i wszystkim się podobało było ponad 100 aut (dokładnie ci nie powiem) a to była 2-edycja. W tym roku napewno będzie wiecej <ok> <ok>
Ile kilosów masz do Bielawy? Napewno spotykamy się najpierw na Orlenie w Dzierżoniowie.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wiesz ja tylko taka wolna propozycje rzucilem bo niedanow czytalem komentarze dotyczace zeszlorocznego zlotu w Nysie i narzekano na zachowanie sie kolegow z innych klubow, mnie osobiscie tam nic nei rpzeszkadzalo, ale twedy padla propozycja spotkania sie tylko w gronie tego klubu... no coz pewnie sie powtarzam, jezeli mowicie nie, to na góre Żar zrobi sie inny termin i sie wpadnie we wszystkie miejsca o ile nic nie przeszkodzi ;]
-
- Forum Audi 80
Dla tego ja jadę z rańca i napewno ktoś jeszcze żeby miejscówę zaklepać.Niki20 pisze:Mam nadzieję, że na Nysie będzie sobie można spokojnie stanąć... Bo jak będzie za dużo aut to też nie dobrze...
Z resztą Konrad z Moniką będą tam już od piątku to się wcześniej zoriętują co i jak, miejscówa bedzie, lipy nie ma <tance>