B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wlasciwie wzery zostaly tylko przy samych końcach, te czarne kropki na rurach, to spalony filc. jutro odbieram nowe sztuki, bo to byl test
czym robilem?
woda 100, 160, 320, 400, 600, 800, 1000, 1200, 1500, 2000, 2500, 3000, K2 do aluminium, jakis smieszny filc i wiertarka z reg. obrotow.
straty: brak linii papilarnych na dwoch palcach i jeden pekniety na pol paznokieć jak mi objechało :oops:
czym robilem?
woda 100, 160, 320, 400, 600, 800, 1000, 1200, 1500, 2000, 2500, 3000, K2 do aluminium, jakis smieszny filc i wiertarka z reg. obrotow.
straty: brak linii papilarnych na dwoch palcach i jeden pekniety na pol paznokieć jak mi objechało :oops:
no bardzo ładnie ja robiłem
woda 60,240,400,500,600,800,1000,1200,1500,2000 i pasta jakaś z lidla W5 w tubce i jakaś polerka chińska z tesco zasilana pod zapalniczkę :roll: ale i tak jestem w miarę zadowolony jeszcze myślę żeby sobie tak zrobić gdzieniegdzie pompę ABS i przewody ciekawe jak mi wyjdzie <hmm> <ok>
woda 60,240,400,500,600,800,1000,1200,1500,2000 i pasta jakaś z lidla W5 w tubce i jakaś polerka chińska z tesco zasilana pod zapalniczkę :roll: ale i tak jestem w miarę zadowolony jeszcze myślę żeby sobie tak zrobić gdzieniegdzie pompę ABS i przewody ciekawe jak mi wyjdzie <hmm> <ok>
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
brak czasu na polerki, wazniejsza jest komora teraz.chachul pisze:i jak tam pomogły rady i pasty?
podloznice oblszlifowane i strzelone w podklad - czeka na wlasciwy lakier (zastanawiam sie czy akryl, czy ori vulcan schwarz ale jakos bardziej akryl mi mąci w głowie bo na probe pomalowalismy)
sciana grodziowa stracila wystajace ostre szpilki i jest juz w podkladzie - czeka.
zbiornik wspomagania, serwo, oslony kolektorow (od str filtra powietrza pocieta/obspawana/zeszlifowana), rozporka i mocowania - w podkladzie - aktualnie sie wygrzewa i czeka to wszystko na akryl
doszly heble z a4b5 pod 288/312 (tarcze mam 288 i mniejsze jarzma wiec takie narazie musi wystarczyc), na to jakis podklad i akryl czarny. oczywiscie zregenerowane.
pompa wspomagania rozkrecona i czeka na wymiane uszczelek. umyta.
przewody hamulcowe wyczyszczone, zostalo spolerowac
wnetrze jest polkompletne (optymista trzeba byc <lol> )
wczoraj wieczorem mialobyc juz pomalowane ale coś sie wysypało i moze dzis juz cos ruszy, ewentualnie w niedziele.
zdjec niemam bo nie ma czasu, bedą potem jak sie cos przypomni to sie odezwe.
tymczasem spadam bo wrocilem z pracy i trzeba dzialac dalej.
pzdr.
aha auto mialo wyjechac w niedziele ale doszedlem do wniosku, ze powoli, a dokładniej. wiec termin odpalenia, to polowa kwietnia, tak wiec Slonik, jeszcze sie do ciebie odezwie wiesz w jakiej sprawie.
koniec.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
i już po malowaniu.
byłoby ekstra gdyby osuszacz nie strajknął w ostatniej warstwie ale juz polowa komory zeszlifowana do golego, przez weekend nowa warstwa, ostateczna mam nadzieje. kolor czarny akryl.
doszło coś takiego:
przewod hamulcowy miedz przod
klocki hamulcowe pod nowe zaciski ate57 (z cenami zamiennikow to ich pogielo)
uszczelki do pompy wspomagania (jeszcze oring musze dopasc ale to juz chyba tylko aso)
nadkole plastykowe str pasazera
kolejny apdejt po niedzieli, moze z jakimis zdjeciami :oops:
pzdr
byłoby ekstra gdyby osuszacz nie strajknął w ostatniej warstwie ale juz polowa komory zeszlifowana do golego, przez weekend nowa warstwa, ostateczna mam nadzieje. kolor czarny akryl.
doszło coś takiego:
przewod hamulcowy miedz przod
klocki hamulcowe pod nowe zaciski ate57 (z cenami zamiennikow to ich pogielo)
uszczelki do pompy wspomagania (jeszcze oring musze dopasc ale to juz chyba tylko aso)
nadkole plastykowe str pasazera
kolejny apdejt po niedzieli, moze z jakimis zdjeciami :oops:
pzdr