to do porównania
a to są do włożenia
[ Dodano: 2011-02-19, 00:54 ]
to jak mogę liczyc na pomoc ?
W jaki sposób to zrobiłeś? Dolutowałeś kable w te same miejsca przy wtyczce modułu szyb :?: :?: :?:aldi pisze:Ja u siebie przy montażu ele. szyb wywaliłem ori. moduł od szyberdachu podłączyłem pod moduł szyb.
Jak pisałem wcześniej tam gdzieś poniewiera identyczna wtyczka (jak na twoim foto). Jeden koniec tej wtyczki idzie do szyberdachu a drugi do modułu. Odłączyłem ten koniec który idzie do modułu szyberdachu i podłączyłem pod moduł szyb bez lutowania po prostu plug&play.andi77 pisze:W jaki sposób to zrobiłeś? Dolutowałeś kable w te same miejsca przy wtyczce modułu szyb :?: :?: :?:aldi pisze:Ja u siebie przy montażu ele. szyb wywaliłem ori. moduł od szyberdachu podłączyłem pod moduł szyb.
Coś w tym stylu. Czer-nieb i ta wtyczka to kabel który idzie z modułu szyb na zasilania szybra.aldi pisze:Z tego co pamiętam to szyby są zasilane bezpośrednio z podstawki modułu szyb a zasilanie szyberdachu to osobne wyjście z wiązki szyb.andi77 pisze:jak podpiąć 2 wtyczki (od szybra i szyb ) pod jeden moduł
Dla chcącego nic trudnegoJak podpiąć te kable: czerwono niebieski, czerwony i ta wtyczkę niebieska?