[B3 SF] By Kunik aktualne foto str.69
Kunik, nie ma za co :mrgreen: drugi raz je przynajmniej widziałem i się na patrzeć nie można .. poza tym dobrą porę masz na odwiedziny u mnie
Kunik
20:53:59
zaraz zobacze co mam do zrobienia
20:54:50
dobra bede
piotrek
20:55:04
spoko
Ja tu kurna w piżamce siedzę a tu mi Kuń przyjeżdża na wieczór <ok>
Kunik
20:53:59
zaraz zobacze co mam do zrobienia
20:54:50
dobra bede
piotrek
20:55:04
spoko
Ja tu kurna w piżamce siedzę a tu mi Kuń przyjeżdża na wieczór <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No i tu sie kolego mylisz, ja się soczewami nie podniecam <ok>Ptaku KST pisze:wszystko ladnie pasuje
pawelrybak15, a ty nie narzekaj sam byś chciał mieć takie soczki
Gdyby można było w pełni legalnie wpakować tam bixenon to pewno bym nad takimi myślał ale wolę nie mieć zatargów z panami niebieskimi
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Badz co badz rezanie jest mega na + ale keczy ma troche racji ;p zalatuje z lekka żabą gdy b3 ma wsadzone białe soczki...pasują one wg mnie wysmienicie ale tylko jesli są pomalowane <nutka>keczy pisze:Soczki sa eleganckie, robia robote na maxa jednak maja swoje wady w b3. Sa stanowczo za male do przodu b3 i auto wyglada jak zaba, najlepszym rozwiazaniem jest rezanie z zespolonych od 90tki tylko trzeba polerowac szklo pod soczewke ale idzie to zrobic <ok>
Kunik rozumiem ze dół auta dajesz w kolor?
Dół zostaje różowyKunik rozumiem ze dół auta dajesz w kolor?
A tak serio to leci w strukturę.
Dziękuję bardzo :oops:taktownie pisze:to jest chyba najlepsza opcja frontu w b3, widziałem różne ale ta bije wszystkie na głowę.
Dokładnie tak jak napisał Piotrek dokładka kameia.taktownie pisze:możesz mi powiedzieć co to jest za dokładka i gdzie ją zdobyłeś? :mrgreen: :mrgreen:
Trzeba szukać to można co nieco namierzyć
- michael80b3
- Forum Audi 80