[zachodniopomorskie] Wymarcie audic w Szczecinie?
Jak kolega trooky, auto zagazowane w Szczecinie http://autogaz-transmech.pl/
2.3 NG wtrysk mechaniczny polecili instalacje II generacji.
Nie odczułem różnicy po przejściu na gaz.
Autko jeździ na benzynie jak i na gazie idealnie.
Instalacja kosztowała 2400. Inne warsztaty krzyczały 2200 ale tylko transmech podszedł do tego profesjonalnie.
Gorąco polecam.
2.3 NG wtrysk mechaniczny polecili instalacje II generacji.
Nie odczułem różnicy po przejściu na gaz.
Autko jeździ na benzynie jak i na gazie idealnie.
Instalacja kosztowała 2400. Inne warsztaty krzyczały 2200 ale tylko transmech podszedł do tego profesjonalnie.
Gorąco polecam.
Witam witam!Zeby nie było ze odpowiedz na pytanie zawarte w temacie brzmi twierdząco postanowiłem to zmienic i zapraszac kazdego z osobna na spot!A wiec wiadomość do wszystkich tych do ktorych nie dotarłem na PW
Spocik Szykuje sie na sobote na godzine 17:30 Oczywiscie SZCZECIN
Miejsce: Wały chrobrego , tak dokladniej to zjazd z wałów w strone dworca PKP (Taka kreta droga z kostki brukowej)
Ruszcie swoje zakurzone 4 pierscienie i wpadajcie , miejsce parkingowe, podziwienie salonowych audi 80 oraz po jednym miejscu stojacym przy wybranych modelach samochodow w cenie biletu!xD
Spocik Szykuje sie na sobote na godzine 17:30 Oczywiscie SZCZECIN
Miejsce: Wały chrobrego , tak dokladniej to zjazd z wałów w strone dworca PKP (Taka kreta droga z kostki brukowej)
Ruszcie swoje zakurzone 4 pierscienie i wpadajcie , miejsce parkingowe, podziwienie salonowych audi 80 oraz po jednym miejscu stojacym przy wybranych modelach samochodow w cenie biletu!xD