Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi assistance

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Z-D-E-N-E-K
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Z-D-E-N-E-K » 18 sie 2007, 09:50

hudy pisze:i nie wyobrazajcie sobie zbyt wiele jeśli chodzi o Audi assistance bo mozecie się mocno rozczarować...
A ja myślę ze to zadziała.Po swojej osobie mam już sprawdzone że takie programy mają sens aha człowiek który mnie wtedy holował miał od siebie z domu równo 47 km i bez gadania zbędnego przyjechał zaholował pod swój dom nakarmił napoił użyczył garażu pomógł rozebrać zobaczyć co to jest a z samego rana zawiózł po części i pomógł poskładać Ojciec który ze mną był wtedy chciał dać chociaż 50 zł ten człowiek nie chciał :!: :!: powiedział że od tego jest ten program i że może się stać tak ze kiedyś ja mu pomogę :-) .

I co pan na to panie hudy, :-D Trzeba mieć troszkę więcej nadziei są ludzie i taborety ale są też ludzie którzy jak przystępują do programu to wiedzą z czym to jest związane :!:

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 18 sie 2007, 10:43

hudy pisze:Doc mówisz że bez problemu pojedzie ktoś 30 km by pomóc komuś kogo nie zna gdy padnie samochód.jeśli tak to wytłumacz mi czemu nikt mi nie pomógł w pewnym problemie który opisałem na forum a problem dotyczył złego podłączenia wiatraków chłodnicy
Wiesz dlaczego ?
Bo na forum każdy w twoim przypadku był anonimowy, ale gdybyś zadzwonił do kogoś to gwarantuje, ze psozedłby i zerknął to.

Ja zadzwoniłem do Wilu aby zszedł i zrobił mi zdjęcie kopułki i przewódów, tzn ich kolejności.
Poszedł i za chwile miałem fotkę.

Gdybym napisał to na forum pewnie też bym nie miał.

Czarekj sprawdza VAGiem i pomaga fizycznie połowie klubowiczom z mazowieckiego.
Każdy na telefon skierowany centralnie do niego nie bedzie obojętny. Wiem, bo sam mam sporo telefonów o pomoc.

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: hudy » 18 sie 2007, 13:45

no więc po co jest wogóle to forum jeśli komus kto jest anonimowy nie chce się czegos tam sprawdzić??trzeba do kogoś osobiście sie zwrócić by pomógł?? z tego wynika że forum nie zdaje całkowicie egzaminu bo należą do niego osoby którym sie nie chce ... mysle panowie że nie ma już sensu dyskutowac o słuszności Audi assistance bo to czy to zda egzamin okaże się jak już to powstanie.mysle że bedą osoby które będą pomagać ale wiem też że bedzie wielu takich którzy to oleją...zycze wam wiecej wiary niż nadziei w realizacji tego przedsiewziecia bo jak wiemy wiara czyni cuda a nadzieja jest matka głupich...

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 18 sie 2007, 14:49

hudy pisze:no więc po co jest wogóle to forum jeśli komus kto jest anonimowy nie chce się czegos tam sprawdzić??trzeba do kogoś osobiście sie zwrócić by pomógł?? z tego wynika że forum nie zdaje całkowicie egzaminu
Nie masz racji. Forum pomaga i słuzy do wymiany opinii, sugestii itd.
Co do zejścia do warszatu i sprawdzenia, to zwykła ludzka rzecz. Ja nie zejdę, pewnie ktoś inny zejdzie i w ten sposób nie ma odpowiedzi, natomiast tak jak pisałem zwracając sie do kogos bezpośrednio zapewne pomoże.

Hudy, nie badz takim pesymistą. Wiecej optymizmu w zyciu ;-)

Awatar użytkownika
Skuciok
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebastian
Nadwozie: Sedan
Kontakt:

Post autor: Skuciok » 18 sie 2007, 15:22

a ja tylko dodam że dobrze że nie jest to forum renault cz innego francuskiego auta bo tam takie assistace naprawdę miałoby co robić,
a tutaj przecież wiadomo że assistace będzie bardzo mało wykorzystywane bo audi sie nie psuje :mrgreen:
chodzi chyba bardziej o luss psychiczny w podróży niż o to że ktośtam będzie musiał 20 razy w miesiącu kogoś holować czy mu grzebać w aucie ;-) bo tak na pewno nie będzie...

a moglibyście podać ile osób jest już zapisanych do tego programu? tak żeby zachęcić innych np. mnie ;-)

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: hudy » 18 sie 2007, 17:25

Doc pisze: Hudy, nie badz takim pesymistą. Wiecej optymizmu w zyciu ;-)
gdybyś miał tyle optymizmu w sobie co ja mam to nawet bys nie myslał o Audi assistance :mrgreen:

szymon b4 2.6
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: szymon b4 2.6 » 19 sie 2007, 21:46

bardzo dobry pomysl z tym asistance. rozne sytuacje sie zdarzają na drodze. sam bym chetnie sie wpisal ale niestety ze wzgledu na wykonywana prace jestem 3 tyg w miesiacu poza krajem

Awatar użytkownika
djbeat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: djbeat » 23 sie 2007, 23:28

ja jestem zawsze przygotowany na pomoc w awaryjnych sytuacjach nie tylko sobie, czy innemu użytkownikowi Audi, ale każdemu kierowcy nawet francuskich aut (nigdy więcej takich - miałem 405 1.9 D zrobione 330 tyś km - blee).
Wożę w bagażniku:
- zestaw kluczy oczkowych
- zestaw kluczy płaskich
- kombinerki, cążki
- wszystkie bezpieczniki
- kilka żarówek
- line holowniczą
- klemy
- 1 l wody destylowanej
- zapasowy pasek do alternatora (950 )
- latarkę + zapasowe baterie
- dużo dziwnych przydatnych drobiazgów

Chętnie pomogę, na tyle na ile będę mógł!
Ale czy widzieliście kiedyś zepsute Audi ??

punk

Post autor: punk » 24 sie 2007, 11:33

Hudy, wyluzuj. Sam pomysł, że można bezinteresownie komuś pomóc jest zajebisty. Nie ma znaczenia, czy ktoś to odwzajemni, czy nie. Na tym polega bezinteresowność. Odpuść więc sobie gderanie steranego życiem dziada, bo dzieją się tu rzeczy piękne!
pozdrawiam.

Awatar użytkownika
czarekj
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: czarekj » 24 sie 2007, 17:47

Z-D-E-N-E-K - tak trzymaj. Mam nadzieję, że program się sprawdzi. Ja jestem na TAK, myślę, że znajdzie się grupka osób chętnych sobie pomagać. Już nawet samo przeświadczenie, że w przypadku awarii można liczyć choćby na doholowanie do warsztatu to już dużo.

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: hudy » 24 sie 2007, 17:56

punk pisze:Odpuść więc sobie gderanie steranego życiem dziada.
chyba znasz to z autopsji :mrgreen: ja tylko wyrazam opinie na ten temat tak jak robią to inni a ze nie jestem az tak podniecony tym pomysłem jak niektórzy to tylko i wyłącznie wina mojego zdrowego rozsądku ;-)

Awatar użytkownika
Z-D-E-N-E-K
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Z-D-E-N-E-K » 24 sie 2007, 21:48

czarekj pisze:Z-D-E-N-E-K - tak trzymaj. Mam nadzieję, że program się sprawdzi. Ja jestem na TAK, myślę, że znajdzie się grupka osób chętnych sobie pomagać. Już nawet samo przeświadczenie, że w przypadku awarii można liczyć choćby na doholowanie do warsztatu to j
jest grupka ludzi już :mrgreen: i tonie mała bo ich liczba mocno przekracza 50 :-P i jest ich jeszcze więcej nie dodanych do listy bo wstyd się przyznać nie mam kiedy jej aktualizować ta nowa praca pochłania mnie zupełnie :roll: Jednak ciężkie jest życie ochroniarza

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: hudy » 24 sie 2007, 22:49

nie takie cieżkie wiem coś o tym ;-)

Awatar użytkownika
Z-D-E-N-E-K
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Z-D-E-N-E-K » 24 sie 2007, 22:53

uwierz mi jak się stoi całą noc jako ochrona dyskoteki a potem na rano ma się konwój lub sklep do obstawiania przydzielony w grafiku i jak zaczynam prace przykładowo w czwartek w środę o 20 a końce ją w czwartek o 12 żeby potem zacząc znowu o 20 lub 21 to uwierz mi trochę to męczy

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: hudy » 25 sie 2007, 00:39

coś krecisz kolego a co to wiesz ty i ludzie którzy z tym zawodem maja troche wspólnego... :mrgreen: :mrgreen:

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”