Silnik cały złożony, tylko spadła mi linka od otwierania maski z jednego zaczepu i nie moge płynu dolać Dobrze, że grilla jeszcze nie zamontowałem...pawelrybak15 pisze:Dużo jeszcze składania przed Tobą ? Składaj i ruszaj na próbę drogową <ok>
[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Niedługo będą zmiany upodabniające samochód do 90'tki.
A więc pełen komplet chromów, nawet zamki chromowane i (jak sie uda zamontować) chromy dookoła szyb.
Również zagłowki dostaną chrom, do bagażnika trafi wykładzina z 90'tki a tylnie drzwi dostaną dodatkową uszczelkę.
Myślę jeszcze nad heblami z 2.3 czyli z przodu wentyle a z tyłu tarcze lite.
A na okrasę trafi na koniec wydechu nierdzewna dwururka z TDI.
Coś jeszcze było w 90'tce?
A więc pełen komplet chromów, nawet zamki chromowane i (jak sie uda zamontować) chromy dookoła szyb.
Również zagłowki dostaną chrom, do bagażnika trafi wykładzina z 90'tki a tylnie drzwi dostaną dodatkową uszczelkę.
Myślę jeszcze nad heblami z 2.3 czyli z przodu wentyle a z tyłu tarcze lite.
A na okrasę trafi na koniec wydechu nierdzewna dwururka z TDI.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Też nad tym myślę, z dwoma dziurami (gaz i hak) więc za grosze kupię.wujo1 pisze:no jeszcze tylni zderzak od 90 :mrgreen: zapodał bym też blende hella back co do hamulców genialny pomysł <ok>
trepek napisał/a:
1848 90'tek powstało z silnikiem 1.6 TD.GerB3 pisze: 5 garów
Ładnie bedzie wyglądać, z resztą jak każda 90ka
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Już nudne jest to ciągłe pisanie o 5 cylindrowcach w 90 :evil:
Całe szczęście, że nie każda miała ten paliwożerny silnik, nie wiem czym sie tak podniecają co niektórzy, dla mnie ten motor ma paskudne brzmienie, problematyczny układ paliwowy i na dodatek pali jak smok :evil:
Szkoda że większość 90 niestety była w niego wyposażona
Całe szczęście, że nie każda miała ten paliwożerny silnik, nie wiem czym sie tak podniecają co niektórzy, dla mnie ten motor ma paskudne brzmienie, problematyczny układ paliwowy i na dodatek pali jak smok :evil:
Szkoda że większość 90 niestety była w niego wyposażona