Audi Cabriolet 2.6 V6
ATLAS, jak nie jak tak Jeszcze tylko muszę ściąć końcówkę tak jak Ty
Dzisiaj wziąłem dzień wolny bo musiałem zebrać z miasta parę rzeczy, które już dawno powinny być zrobione bo nie dawały mi spokoju..
Oryginalna szyba. Jak przyjechałem ją odebrać do była dopiero co demontowana.
Musiałem ją wymienić, ponieważ jakiś czas temu ktoś uprzejmy uderzył w szybę i powstało małe pęknięcie. Przez zimę pęknięcie zaczęło się powiększać do tego stopnia, że osiągnęło długość ok. 10 cm.
Atena. Oryginalna. Coś na co już bardzo długo polowałem.
Amortyzator układu kierowniczego. Poszedłem za radą DeS'a i kupiłem amortyzator, który miał być FEBI Bilsteina a jest.. Stabilusa. Dedykowany do Mercedesów ale podobno podejdzie do Audi. Niestety, znaleźć nowy markowy amortyzator do Audi graniczy z cudem.
Dzisiaj wziąłem dzień wolny bo musiałem zebrać z miasta parę rzeczy, które już dawno powinny być zrobione bo nie dawały mi spokoju..
Oryginalna szyba. Jak przyjechałem ją odebrać do była dopiero co demontowana.
Musiałem ją wymienić, ponieważ jakiś czas temu ktoś uprzejmy uderzył w szybę i powstało małe pęknięcie. Przez zimę pęknięcie zaczęło się powiększać do tego stopnia, że osiągnęło długość ok. 10 cm.
Atena. Oryginalna. Coś na co już bardzo długo polowałem.
Amortyzator układu kierowniczego. Poszedłem za radą DeS'a i kupiłem amortyzator, który miał być FEBI Bilsteina a jest.. Stabilusa. Dedykowany do Mercedesów ale podobno podejdzie do Audi. Niestety, znaleźć nowy markowy amortyzator do Audi graniczy z cudem.
Może to pompa wspomagania? Amortyzator układu kierowniczego był montowany (podobno) tylko w Audi z silnikami o większej pojemności.
Sprawdziłeś ilość płynu w pompie wspomagania?
ps. mam do Was prośbę. W osobnym temacie o kradzieży moich kół pojawił się link z aukcją o podobnych kołach, które mi skradziono.
http://allegro.pl/felgi-rh-phoenix-17-4 ... 39220.html
Czy mógłbym Was prosić o wysłanie zapytania do sprzedającego o zdjęcia lepszej jakości?
Nie chcę robić tego ze swojego konta, ponieważ w historii sprzedaży mam aukcję ze sprzedażą RH Phoenixów.
NAJBARDZIEJ INTERESUJE MNIE ZDJĘCIE MANKAMENTU Z TEGO KOŁA. Chodzi o widoczny zdarty lakier (klar) w lewym górnym rogu koła.
Jeżeli ma ktoś z Was kontakt z kimś z forum Forda Mondeo lub innego Forda to byłbym wdzięczy za wypytanie.. Może to forumowe auto.
/Nie używamy czerwonego koloru. Pozdrawiam gornik/
Sprawdziłeś ilość płynu w pompie wspomagania?
ps. mam do Was prośbę. W osobnym temacie o kradzieży moich kół pojawił się link z aukcją o podobnych kołach, które mi skradziono.
http://allegro.pl/felgi-rh-phoenix-17-4 ... 39220.html
Czy mógłbym Was prosić o wysłanie zapytania do sprzedającego o zdjęcia lepszej jakości?
Nie chcę robić tego ze swojego konta, ponieważ w historii sprzedaży mam aukcję ze sprzedażą RH Phoenixów.
NAJBARDZIEJ INTERESUJE MNIE ZDJĘCIE MANKAMENTU Z TEGO KOŁA. Chodzi o widoczny zdarty lakier (klar) w lewym górnym rogu koła.
Jeżeli ma ktoś z Was kontakt z kimś z forum Forda Mondeo lub innego Forda to byłbym wdzięczy za wypytanie.. Może to forumowe auto.
/Nie używamy czerwonego koloru. Pozdrawiam gornik/
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2011, 16:55 przez quick, łącznie zmieniany 2 razy.
Snując dalej teorie spiskowe...
http://allegro.pl/paski-na-felgi-naklej ... 87138.html
Aukcja w której wziął udział sprzedawca kół.. Vide napisu RS..
http://allegro.pl/paski-na-felgi-naklej ... 87138.html
Aukcja w której wziął udział sprzedawca kół.. Vide napisu RS..
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Amortyzator jest z Mercedesa W124 i W201/W202. Oznaczenie FEBI 01261 - piszę to specjalnie bo jakoś dziwnie nikt nigdzie tego nie napisał. Różnica jest tylko w mocowaniu - trzeba dać śrubę z nakrętką zamiast ori śruby i tulejki w starym amorku.
Mam taki u siebie założony i sprawdza się bardzo dobrze, polecam!
Mam taki u siebie założony i sprawdza się bardzo dobrze, polecam!