[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Pomysl kontrowersyjny ci powiem, jak bym tak zrobil to chyba bym wyjał zarowki od postojowek zeby sie nie swiecilo za duzokeczy pisze:w gornych kierunkach postojowki, jak z milicja?
Co do gestapo to znowu marudzisz i znowu ci odpowiem; widziales zeby sie do mnie przyczepili gdzies :?: najwyzej im powiesz jak ja kiedys ze to amerykanska limitowana edycja, ma inne zderzaki i obrysowki i tak fabrycznie bylo :mrgreen: łykaja jak dzieci :lol:
Niki20, prosze Slonia od kilku tyg zeby mi wydzwonil do jamexa i zapytal o przod, rozowy jednak zapomina Swoja droga nie chce inwestowac zbyt duzej kasy w sprezyny bo docelowo moze bedzie gwint i pozniej strace flo przy odsprzedazy...
Slonik, nie spisz? :mrgreen: To niedlugo podjade zrobic postojowki Myslalem wlasnie zrobic tak, ze przeniesc po prostu postojowki w kierunki, chyba najlatwiej? :mrgreen:
Dzieki dzieki, staram sie starac :mrgreen:Niki20 pisze:Z tym frontem to elegancko Ci to wyszło Te pomarańczki pięknie wyglądają
Slonik, nie spisz? :mrgreen: To niedlugo podjade zrobic postojowki Myslalem wlasnie zrobic tak, ze przeniesc po prostu postojowki w kierunki, chyba najlatwiej? :mrgreen:
<rotfl2> Spie :!:
podjedz podjedz tylko potem, daj czlowieku polezec w niedziele w spokoju
podjedz podjedz tylko potem, daj czlowieku polezec w niedziele w spokoju
Nie sikaj, wlasnie napisałem maila <palma> .keczy pisze:prosze Slonia od kilku tyg zeby mi wydzwonil do jamexa
No raczej, najprosciej i najmniej inwazyjnie to sie bedzie wpiac w wiazke od postojówek <ok>keczy pisze:Myslalem wlasnie zrobic tak, ze przeniesc po prostu postojowki w kierunki, chyba najlatwiej?
Olszak, tak zostaje bo mi sie to jakos podoba, zespolakow nie bedzie na ta chwile <ok> dzieki panowie za dobre slowo
Bylem u Slonia pomotac cos z postojowkami i sie rozowe napatoczylo to zrobilem kilka fotek, Sloniu wybacz <nutka> <lol>
Bylem u Slonia pomotac cos z postojowkami i sie rozowe napatoczylo to zrobilem kilka fotek, Sloniu wybacz <nutka> <lol>
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2011, 17:04 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.
sagem pisze:Ale Adam pucuje, mmmm pięknie
Od razu widac, ze sie ze sciera w lapkach urodzil <ok>
Jakies 5cm :mrgreen: Lipa jest z tym, ze on juz jest podniesiony na maxa, opiera sie juz o podloge, jutro jak wczesniej skoncze prace to odetne koncowke i sie cos wymysli <ok>sagem pisze:keczy wydech u Ciebie nie powinien być ciut wyżej ? ;p