[a4 AHH]Co to za bład?
[a4 AHH]Co to za bład?
17965-charge pressure control: positive deviation
p1557-33-10---intermittent
Dodam ze kierownice spalin wyczyszczone i N75 sprawdzony i sprawny, Auto traci moc przy ok 4tys na 3 biegu, wyskakuje ten bład.
p1557-33-10---intermittent
Dodam ze kierownice spalin wyczyszczone i N75 sprawdzony i sprawny, Auto traci moc przy ok 4tys na 3 biegu, wyskakuje ten bład.
EGR zaslepiony, sztanga turbiny orginalnie wyregulowana(zablombowana farba nie ruszana) N75 Rozebrany i wyczyszczony, wezyki wymienione na nowe. kolektor raczej drozny, zastanawiam sie czy katalizator nie bedzie zapchany auto miało duza dawke i zapieczone kierownice turbiny, było mulone po miescie, moze kat co blokuje?
kata łatwo odmulić, 3 bieg i 100km/h bez przerwy przez ok 8-10km, ale zapchany katalizator nie napompuje ciśnienia w dolocie, czasem jak jest za duże ciśnienie to EGR potrafi upuścić, niestety VNT nie ma możliwości puszczenia spalin poza wirnikiem a ciśnienie reguluje się przez zmianę kąta natarcia spalin na wirnik
dobry pomysł z ta podmiana zaworów dzisiaj, zrobie podmianke.
[ Dodano: 2011-04-15, 22:06 ]
Witam podmieniłem n75 na n18 i problem dalej wystepuje, dzisiaj wypiełem n75 i podpiełem wezyki na krótko zeby sprawdzic czy auto bedzie sie muliło, i tak jak sie spodziewałem podcisnienie zamkneło kierownice spalin i auto po wyzej 3tys nie chciało jechac.
Jak podmieniłem zawory to po przejechaniu sie wyskoczył ten bład:
17965-i jakies dziwne niezrozumiałe znaki
35-00 unknown error elaboratin
potem jak na nowo podpiełem n75 i przeładowałem auto to wyskoczył ten bład
35-10 unknown error elaboratin-intermittent
moze ktos powiedziec co to za błedy?
[ Dodano: 2011-04-15, 22:06 ]
Witam podmieniłem n75 na n18 i problem dalej wystepuje, dzisiaj wypiełem n75 i podpiełem wezyki na krótko zeby sprawdzic czy auto bedzie sie muliło, i tak jak sie spodziewałem podcisnienie zamkneło kierownice spalin i auto po wyzej 3tys nie chciało jechac.
Jak podmieniłem zawory to po przejechaniu sie wyskoczył ten bład:
17965-i jakies dziwne niezrozumiałe znaki
35-00 unknown error elaboratin
potem jak na nowo podpiełem n75 i przeładowałem auto to wyskoczył ten bład
35-10 unknown error elaboratin-intermittent
moze ktos powiedziec co to za błedy?