Audi Cabriolet 2.6 V6
wysio, niestety USA nie będzie. To druga blenda, która mam Fakt, liczę, że zamontuję USA ale na pewno nie teraz. Szyba (+montaż), antena, zderzak (+polakierowanie). Ja jestem dopiero co po studiach
RH'y zamontuję jak już wszystko będzie zrobione. Tak aby były już tylko wisienką na torcie. Muszę jeszcze zakupić śruby zabezpieczające oraz śruby do zamontowania dystansów 4x108 -> 4x100. Mógłbyś doradzć jakie śruby powinienem zakupić? (dłogościowo, markowo itp.)
RH'y zamontuję jak już wszystko będzie zrobione. Tak aby były już tylko wisienką na torcie. Muszę jeszcze zakupić śruby zabezpieczające oraz śruby do zamontowania dystansów 4x108 -> 4x100. Mógłbyś doradzć jakie śruby powinienem zakupić? (dłogościowo, markowo itp.)
Piotrze z miłą chęcią bym Ci doradził gdybym w tej tematyce był mocny , myślę że ktoś na forum będzie Ci wstanie doradzić .quick pisze:wysio, niestety USA nie będzie. To druga blenda, która mam Fakt, liczę, że zamontuję USA ale na pewno nie teraz. Szyba (+montaż), antena, zderzak (+polakierowanie). Ja jestem dopiero co po studiach
No i widzisz.. Poprzedni właściciel mówił, że -35/40 mm. Krzysiek, że -40 mm. a Ty, że może i -50 mm. :mrgreen: I bądź tu mądry.. Okaże się jak założę nowe koła.
Może Ty doradzisz jakie śruby kupić? Najlepiej poratuj aukcjami z Allegro bo w tygodniu nie mam czasu szukać lub poleć jakiś sklep na terenie Warszawy aby po pracy bezpośrednio tam pojechać i kupić konkretną rzecz..
Może Ty doradzisz jakie śruby kupić? Najlepiej poratuj aukcjami z Allegro bo w tygodniu nie mam czasu szukać lub poleć jakiś sklep na terenie Warszawy aby po pracy bezpośrednio tam pojechać i kupić konkretną rzecz..