[zachodniopomorskie] Wymarcie audic w Szczecinie?
Właśnie Fanthom kilka dni temu regenerowaliśmy zaciski a ty juz zapomnialeś jaka była procedura?? Oczywiście ze sie wkręca tylko przy zapaszczonym tłoczku moze być nielada problem wtedy proponuje odrazu przeczyścić całość...
Vigo licze że jak na nastepnym spocie podrzuce ci nosnik na fotki z Targów to nie bedzie grymasów:)
Vigo licze że jak na nastepnym spocie podrzuce ci nosnik na fotki z Targów to nie bedzie grymasów:)
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Polecam zakładzik http://www.regeneracja-felg.eu/index.ph ... ml#mapadoj
oddałem tam kupione "okazyjnie" Borbet A wymagały wszystkiego a najbardziej wyprodukowania ich od nowa. Zrobić zrobili wyprostowali, połatali, pomalowali i się toczy
ja płaciłem 40 za prostowanie, 40 za malowanie i chyba 20 za ranty ale nie jestem do końca pewny.
[ Dodano: 2011-04-19, 07:15 ]
o a może koledzy się orientują czy w naszym kochanym mieście jest gdzieś kanał na którym można sobie podłubać?? Mowa oczywiści o wolno stojącym nie zakładowym.
Na Pomorzanach przy Ruskiej jest 1 ale niestety dla fiata.... i mój powóz się nie mieści;/;/
oddałem tam kupione "okazyjnie" Borbet A wymagały wszystkiego a najbardziej wyprodukowania ich od nowa. Zrobić zrobili wyprostowali, połatali, pomalowali i się toczy
ja płaciłem 40 za prostowanie, 40 za malowanie i chyba 20 za ranty ale nie jestem do końca pewny.
o a może koledzy się orientują czy w naszym kochanym mieście jest gdzieś kanał na którym można sobie podłubać?? Mowa oczywiści o wolno stojącym nie zakładowym.
Na Pomorzanach przy Ruskiej jest 1 ale niestety dla fiata.... i mój powóz się nie mieści;/;/
jest na os majowe, za swiatynia swiadkow j.szczep pisze:Polecam zakładzik http://www.regeneracja-felg.eu/index.ph ... ml#mapadoj
obok namiotu z piwem na parkingu
wjazd 5pln za kazda godzine mozna sie do acdc podlaczyc, maja imadlo