Audi 80 B4 Cabrio 1,9 TDI [1Z] rs2 front/ rear US/JAPAN
No i przyszedł czas zaprezentować nowe mody które udało mi się ostatnio przeprowadzić 
Więc;
-udało mi się skompletować i założyć car audio
-został polakierowany tylny zderzak
-zmienione światełko stopu w klapie (było strasznie zmęczone życiem)
-wymienione wszystkie listwy progowe na nowe
-założone nowe lampy tylne w klepie z wersji USA/Japan
a tu parę fotek poglądowych niestety auto wczoraj było wymyte na glanc, a w nocy burza była
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Pozdro
Więc;
-udało mi się skompletować i założyć car audio
-został polakierowany tylny zderzak
-zmienione światełko stopu w klapie (było strasznie zmęczone życiem)
-wymienione wszystkie listwy progowe na nowe
-założone nowe lampy tylne w klepie z wersji USA/Japan
a tu parę fotek poglądowych niestety auto wczoraj było wymyte na glanc, a w nocy burza była

Pozdro
Fotele lotnicze jednym przypadają do gustu.. drugim nie. Uważam, że są bardzo ładne TYLKO, ŻE trzeba je odpowiednio ułożyć i pilnować aby oba fotele miały takie samo ułożenie. Drugie zdjęcie jest doskonałym przykładem, że inaczej postawiony fotel (pasażera) psuje efekt - pewnie dziewczyna lubi siedzieć prosto :mrgreen: Wydaje mi się, że teraz do tych Recaro i USA/Japan przydałoby Ci się szerokie koła z rantem i tylny zderzak poliftowy. W przeciągu miesiąca chcę założyć tylny polift i nowe koła. Mam nadzieję, że zobaczysz, że warto wybrać taki wariant
owszem, mam podobne w sumie plany, chciałbym jeszcze coś z wydechem zrobić bo średnio wygląda i może bliżej ziemi posadzić
ale jakby było więcej kasy i mniej wydatków to szybciej by to szło 
+
No i po zakupieniu 2 tłoczkowych zacisków przyszedł czas na nowe tarcze i klocki
zakupiony cały komplecik przód + tył
Może na weekendzie uda się to poskładać 
![Obrazek]()
+
No i po zakupieniu 2 tłoczkowych zacisków przyszedł czas na nowe tarcze i klocki
zakupiony cały komplecik przód + tył

Witam, dawno niczego nie dodawałem bo nie było czas, mimo że przy aucie dosyć sporo się zmieniło 
no więc udało się zamontować car audio
foto z prac
![Obrazek]()
no i końcowy efekt
![Obrazek]()
![Obrazek]()
doszły też zaciski dwutłoczkowe
![Obrazek]()
![Obrazek]()
i odpowiednie tarcze do nich
i foto z montażu xD
![Obrazek]()
No i oczywiście przód od rs'a
a co za tym idzie zbiorniczek na 2 pompki, druga pompka wysokociśnieniowa, zaworek spiętrzający i inne takie pierdoły które były niezbędne do zamontowania
a teraz parę fotek jak aktualnie wygląda samochodzik
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
GALERIA
W galerii są różne zdjęcia, w sumie w dosyć dużej rozdzielczości, zachęcam do obejrzenia
Pozdro
no więc udało się zamontować car audio
foto z prac

no i końcowy efekt

doszły też zaciski dwutłoczkowe

i odpowiednie tarcze do nich
i foto z montażu xD

No i oczywiście przód od rs'a
a co za tym idzie zbiorniczek na 2 pompki, druga pompka wysokociśnieniowa, zaworek spiętrzający i inne takie pierdoły które były niezbędne do zamontowania
a teraz parę fotek jak aktualnie wygląda samochodzik

GALERIA
W galerii są różne zdjęcia, w sumie w dosyć dużej rozdzielczości, zachęcam do obejrzenia
Pozdro
-
niebieski79
- Forum Audi 80

Zamiast iść na oklep z frontem może pokombinuj troche i dobierz kratki do zderzaka tak, aby pasowały do grilla? Weź jakieś 2 - 3 grille bez znaczka, poprzymierzaj i może wyjść cościekawego. Tak nikt nie ma i przy okazji zaoszczędzisz 3-4 strony uwag i dyskusji o tym, czy tak jak jest teraz jest ok czy nie
Ładny wózek <ok>
- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
mikoPKK99, no chyba mi nie powiesz ze kratki ktore akutalnie sie tam znjaduja, wygladaja dobrze i komponuja sie ze wszystkim innym?
Leno, mogles sie prysnac w czarny mat chociazby... ja kupilem czarne kratki ale lsniace i tez poszly w czarny mat bo nie mialem ochote zeby mi sie to tak swiecilo, a bylo jak najmniej widoczne... co do pomyslu z kratkami od grilla to chcialbym zauwazyc ze jeden grill w dobrym stanie na tym forum chodzi po 50pln, potrzeba ich moze z 5 albo nawet 7, bo zauwaz ze czesc gdzie przychodza kolka trzeba wyciac i ogolnie... no kupa roboty, skorka nie warta wyprawki, lepiej w aso kupic ori kratki do zderzaka
Leno, mogles sie prysnac w czarny mat chociazby... ja kupilem czarne kratki ale lsniace i tez poszly w czarny mat bo nie mialem ochote zeby mi sie to tak swiecilo, a bylo jak najmniej widoczne... co do pomyslu z kratkami od grilla to chcialbym zauwazyc ze jeden grill w dobrym stanie na tym forum chodzi po 50pln, potrzeba ich moze z 5 albo nawet 7, bo zauwaz ze czesc gdzie przychodza kolka trzeba wyciac i ogolnie... no kupa roboty, skorka nie warta wyprawki, lepiej w aso kupic ori kratki do zderzaka
Nie napisałem ani słowa odnośnie aktualnej kompozycji, więc zgadza się, nie powiem ci tego
Jak dla mnie to 4 grile bez znaczka powinny starczyć , żeby wykombinować komplet poprzeczych kratek do tego zderzaka(swoją drogą ktoś mógłby zrobić VT takiej kombinacji).
Leniarcik oj wpakowałeś się chłopie z tym zderzakiem
<ok>
Jak dla mnie to 4 grile bez znaczka powinny starczyć , żeby wykombinować komplet poprzeczych kratek do tego zderzaka(swoją drogą ktoś mógłby zrobić VT takiej kombinacji).
Leniarcik oj wpakowałeś się chłopie z tym zderzakiem