Audi 80 B4 Cabrio 1,9 TDI [1Z] rs2 front/ rear US/JAPAN
No i przyszedł czas zaprezentować nowe mody które udało mi się ostatnio przeprowadzić
Więc;
-udało mi się skompletować i założyć car audio
-został polakierowany tylny zderzak
-zmienione światełko stopu w klapie (było strasznie zmęczone życiem)
-wymienione wszystkie listwy progowe na nowe
-założone nowe lampy tylne w klepie z wersji USA/Japan
a tu parę fotek poglądowych niestety auto wczoraj było wymyte na glanc, a w nocy burza była
Pozdro
Więc;
-udało mi się skompletować i założyć car audio
-został polakierowany tylny zderzak
-zmienione światełko stopu w klapie (było strasznie zmęczone życiem)
-wymienione wszystkie listwy progowe na nowe
-założone nowe lampy tylne w klepie z wersji USA/Japan
a tu parę fotek poglądowych niestety auto wczoraj było wymyte na glanc, a w nocy burza była
Pozdro
Fotele lotnicze jednym przypadają do gustu.. drugim nie. Uważam, że są bardzo ładne TYLKO, ŻE trzeba je odpowiednio ułożyć i pilnować aby oba fotele miały takie samo ułożenie. Drugie zdjęcie jest doskonałym przykładem, że inaczej postawiony fotel (pasażera) psuje efekt - pewnie dziewczyna lubi siedzieć prosto :mrgreen: Wydaje mi się, że teraz do tych Recaro i USA/Japan przydałoby Ci się szerokie koła z rantem i tylny zderzak poliftowy. W przeciągu miesiąca chcę założyć tylny polift i nowe koła. Mam nadzieję, że zobaczysz, że warto wybrać taki wariant
owszem, mam podobne w sumie plany, chciałbym jeszcze coś z wydechem zrobić bo średnio wygląda i może bliżej ziemi posadzić ale jakby było więcej kasy i mniej wydatków to szybciej by to szło
+
No i po zakupieniu 2 tłoczkowych zacisków przyszedł czas na nowe tarcze i klocki
zakupiony cały komplecik przód + tył Może na weekendzie uda się to poskładać
+
No i po zakupieniu 2 tłoczkowych zacisków przyszedł czas na nowe tarcze i klocki
zakupiony cały komplecik przód + tył Może na weekendzie uda się to poskładać
Witam, dawno niczego nie dodawałem bo nie było czas, mimo że przy aucie dosyć sporo się zmieniło
no więc udało się zamontować car audio
foto z prac
no i końcowy efekt
doszły też zaciski dwutłoczkowe
i odpowiednie tarcze do nich
i foto z montażu xD
No i oczywiście przód od rs'a
a co za tym idzie zbiorniczek na 2 pompki, druga pompka wysokociśnieniowa, zaworek spiętrzający i inne takie pierdoły które były niezbędne do zamontowania
a teraz parę fotek jak aktualnie wygląda samochodzik
GALERIA
W galerii są różne zdjęcia, w sumie w dosyć dużej rozdzielczości, zachęcam do obejrzenia
Pozdro
no więc udało się zamontować car audio
foto z prac
no i końcowy efekt
doszły też zaciski dwutłoczkowe
i odpowiednie tarcze do nich
i foto z montażu xD
No i oczywiście przód od rs'a
a co za tym idzie zbiorniczek na 2 pompki, druga pompka wysokociśnieniowa, zaworek spiętrzający i inne takie pierdoły które były niezbędne do zamontowania
a teraz parę fotek jak aktualnie wygląda samochodzik
GALERIA
W galerii są różne zdjęcia, w sumie w dosyć dużej rozdzielczości, zachęcam do obejrzenia
Pozdro
-
- Forum Audi 80
Zamiast iść na oklep z frontem może pokombinuj troche i dobierz kratki do zderzaka tak, aby pasowały do grilla? Weź jakieś 2 - 3 grille bez znaczka, poprzymierzaj i może wyjść cościekawego. Tak nikt nie ma i przy okazji zaoszczędzisz 3-4 strony uwag i dyskusji o tym, czy tak jak jest teraz jest ok czy nie Ładny wózek <ok>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
mikoPKK99, no chyba mi nie powiesz ze kratki ktore akutalnie sie tam znjaduja, wygladaja dobrze i komponuja sie ze wszystkim innym?
Leno, mogles sie prysnac w czarny mat chociazby... ja kupilem czarne kratki ale lsniace i tez poszly w czarny mat bo nie mialem ochote zeby mi sie to tak swiecilo, a bylo jak najmniej widoczne... co do pomyslu z kratkami od grilla to chcialbym zauwazyc ze jeden grill w dobrym stanie na tym forum chodzi po 50pln, potrzeba ich moze z 5 albo nawet 7, bo zauwaz ze czesc gdzie przychodza kolka trzeba wyciac i ogolnie... no kupa roboty, skorka nie warta wyprawki, lepiej w aso kupic ori kratki do zderzaka
Leno, mogles sie prysnac w czarny mat chociazby... ja kupilem czarne kratki ale lsniace i tez poszly w czarny mat bo nie mialem ochote zeby mi sie to tak swiecilo, a bylo jak najmniej widoczne... co do pomyslu z kratkami od grilla to chcialbym zauwazyc ze jeden grill w dobrym stanie na tym forum chodzi po 50pln, potrzeba ich moze z 5 albo nawet 7, bo zauwaz ze czesc gdzie przychodza kolka trzeba wyciac i ogolnie... no kupa roboty, skorka nie warta wyprawki, lepiej w aso kupic ori kratki do zderzaka
Nie napisałem ani słowa odnośnie aktualnej kompozycji, więc zgadza się, nie powiem ci tego
Jak dla mnie to 4 grile bez znaczka powinny starczyć , żeby wykombinować komplet poprzeczych kratek do tego zderzaka(swoją drogą ktoś mógłby zrobić VT takiej kombinacji).
Leniarcik oj wpakowałeś się chłopie z tym zderzakiem <ok>
Jak dla mnie to 4 grile bez znaczka powinny starczyć , żeby wykombinować komplet poprzeczych kratek do tego zderzaka(swoją drogą ktoś mógłby zrobić VT takiej kombinacji).
Leniarcik oj wpakowałeś się chłopie z tym zderzakiem <ok>