B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
błotniki, nadkola, poskladane
jutro dokupic musze jeszcze kilka srubek bo wzialem za malo i ostatnia rolke tasmy parcianej bo tez braklo
zostalo poskladac wtyczki od swiatel, pomontowac oswietlenie, zderzak, odpowietrzyc sprzeglo i piersze testy :mrgreen: jak nie pojde spac po nocce to wieczorem bedą moze jakies zdjecia z myjni :mrgreen:
do pelnego sukcesu zostalo wylozyc caly wór złota na opony, stozek, klosz reflektora przod i tyl kierunek oraz najdrozsza i najmniej przyjemna sprawa lakier :-x pozniej moge rozpoczac sezon '11 :roll:
pzdr
jutro dokupic musze jeszcze kilka srubek bo wzialem za malo i ostatnia rolke tasmy parcianej bo tez braklo
zostalo poskladac wtyczki od swiatel, pomontowac oswietlenie, zderzak, odpowietrzyc sprzeglo i piersze testy :mrgreen: jak nie pojde spac po nocce to wieczorem bedą moze jakies zdjecia z myjni :mrgreen:
do pelnego sukcesu zostalo wylozyc caly wór złota na opony, stozek, klosz reflektora przod i tyl kierunek oraz najdrozsza i najmniej przyjemna sprawa lakier :-x pozniej moge rozpoczac sezon '11 :roll:
pzdr
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
24.04.11r.
wymieniłem oring z pompy hamulcowej i dupa :cry:
wiem, że święta itp ale mocno zdenerwowała mnie sprawa braku poprawnego działania zmienionych spowalniaczy i dla relaksu rozkreciłem 40 śrubek i wyjąłem rotor, z rantem poczekam na wotrek az kupie marker i poznacze sobie dokladnie kazdy z osobna coby potem nie bylo klockow :roll:
pierwsze polerki moze we wtorek jak wyjaśni mi się sprawa braku hamulcy.
aha i te felgi pierwszy raz są rozkręcane od czasu skręcenia w fabryce 8-)
wymieniłem oring z pompy hamulcowej i dupa :cry:
wiem, że święta itp ale mocno zdenerwowała mnie sprawa braku poprawnego działania zmienionych spowalniaczy i dla relaksu rozkreciłem 40 śrubek i wyjąłem rotor, z rantem poczekam na wotrek az kupie marker i poznacze sobie dokladnie kazdy z osobna coby potem nie bylo klockow :roll:
pierwsze polerki moze we wtorek jak wyjaśni mi się sprawa braku hamulcy.
aha i te felgi pierwszy raz są rozkręcane od czasu skręcenia w fabryce 8-)
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niki20, ciemne i moze jest ale nie jednolite :cry: i zderzak dalej w macie :-x
Słonik 4 godziny od wyjecia rotora, do skrecenia srubek (jutro dynamometrem dokoncze) <mikolaj>
odblysniki w kolor, klosz reflektora, prawy halogen, itp pierdoly bedą dopiero na czerwca zalozone, na zlot jakis tam, moze czechy :mrgreen:
wersja beta, nawet gwint krzywo skrecony i gdzies w gorze :roll: :
co do różowego kolor, przy zmniejszaniu zdjec cos sie wlaczylo i dupa.
Słonik 4 godziny od wyjecia rotora, do skrecenia srubek (jutro dynamometrem dokoncze) <mikolaj>
odblysniki w kolor, klosz reflektora, prawy halogen, itp pierdoly bedą dopiero na czerwca zalozone, na zlot jakis tam, moze czechy :mrgreen:
wersja beta, nawet gwint krzywo skrecony i gdzies w gorze :roll: :
co do różowego kolor, przy zmniejszaniu zdjec cos sie wlaczylo i dupa.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wkłady h&r założone + wyjęte helpery - na 17 musze zejść jak najniżej
- adapter 40mm, bo 15 ociera o zacisk
niedociągnięcie przy wkladaniu wkońcu wyszło... ukręcona śruba z pokrywy głowicy spowodowała wyciek oliwy (slabo na foto widac) jutro z rana nowe uszczelki i sruby do obu pokryw
- "druty" wychodzą :oops:
takie tam foto w jakiej konfiguracji mam teraz wnętrze
(Raid HP 300mm, BBS Renato w ori czarnej satynie audi, 2szt. MM3000) 8-)
jeszcze jest tak:
w czerwcu będzie inaczej 8-) :mrgreen:
aha i 2szt. nankang 185.35.17 zamowione, w czerwcy kolejne dwie. :roll:
pzdr.
- adapter 40mm, bo 15 ociera o zacisk
niedociągnięcie przy wkladaniu wkońcu wyszło... ukręcona śruba z pokrywy głowicy spowodowała wyciek oliwy (slabo na foto widac) jutro z rana nowe uszczelki i sruby do obu pokryw
- "druty" wychodzą :oops:
takie tam foto w jakiej konfiguracji mam teraz wnętrze
(Raid HP 300mm, BBS Renato w ori czarnej satynie audi, 2szt. MM3000) 8-)
jeszcze jest tak:
w czerwcu będzie inaczej 8-) :mrgreen:
aha i 2szt. nankang 185.35.17 zamowione, w czerwcy kolejne dwie. :roll:
pzdr.
ta trójramienna fela w odkurzaczu to borbety ?
to chyba te fele co myślę :
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to chyba te fele co myślę :
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
aluminiowa jak mi sie bedzie chcialo, moze wskoczy z b6 kiedyś :roll:GerB3 pisze:Co to za gałka zmiany biegów ?
duo lepiej mi powiedz czy masz halogen z prostym szklem, str pasazera i oslone akumulatora do v6 i jeszcze moze oslone pod silnik?- tylko pisze od razu, czas dostawy max tydzien (ceny mogą być na pw)
pzdr
kochany w czoraj mnie wypisali wkoncu z onkologi, jestem po zabiegu więc wracam do zycia i interesów, jak tylko zdejma szwy wszystko bedzie juz teraz od ręki juz klecę pw ..szuan pisze:aluminiowa jak mi sie bedzie chcialo, moze wskoczy z b6 kiedyś :roll:GerB3 pisze:Co to za gałka zmiany biegów ?
duo lepiej mi powiedz czy masz halogen z prostym szklem, str pasazera i oslone akumulatora do v6 i jeszcze moze oslone pod silnik?- tylko pisze od razu, czas dostawy max tydzien (ceny mogą być na pw)
pzdr