witam, ma ktoś założone Lovato lov ECO w ng?
instalacja jest z odzysku.
mikser mam 30mm, z niego wychodzi jakiś króciec, z którym nie bardzo jeszcze wiem co zrobić. Może mi ktoś powie co
poza tym, nie mam na razie pojęcia jak ten mikser upchnąć pomiędzy przepustnicą a przepływomierzem... Mógłby mnie ktoś nakierować jakimiś fotkami albo sprytnym opisem??
no i reduktor(parownik, czy jak kolwiek by tego nie nazwać) mam ponoć do 100kW ale jakoś nie potrafię tego nigdzie wyczytać... Jak to sprawdzić?
No i jeszcze jedno pytanie.
LOV ECO jest samoucząca, jednak w tym celu chce mieć podpiętą lambdę i czujnik położenia wału. Czy mogę się podpiąć pod aparat zapłonowy? A może gdzie indziej??
Generalnie jakiś schemat podpięcia lov eco do ng jak by ktoś miał było by cool całkiem
Zakładam sam, bo III gen nikt nie chciał mi założyć (no chyba, że na jesień ) a druga generacja... no cóż mam wrażenie że z Waszą pomocą sobie poradzę.
[ Dodano: 2011-04-25, 15:22 ]
oki, już trochę wyczaiłem... W NG mikser jest niby owalny i nawet namierzyłem jakieś dwugarzielowe, jednak stówka to nie jest to, co chcę dopłacać, więc mam plana wsadzić ten mikser który dostałem z instalacją. Jest okrągły na 65mm. Z jednej strony próbuję podnieść średnicę tak, żeby nie ciąć oryginalnej gumy, a z drugiej strony spasuje chyba guma z fiesty, tam jest 68 na 85mm jak dobrze mierzę. Mikser mam z klapką i otworami zamkniętymi gumą, więc mam nadzieję zminimalizować tym skutki ewentualnego strzału. Zastanawiam się jednak, czy nie będzie problemu z powodu odsunięcia miksera od przepustnicy o kilka centów... o długość tej gumy z fiesty.
Ma ktoś jakieś przeciwwskazania?? Nie chcę sobie narobić bałaganu, a z gazem nie miałem do tej pory doczynienia wcale i nigdzie