[ B4 1.9 TDi ] Zmiana przewodów przy N75
UKI_XX, Powiedz mi jeszcze jedną rzecz. Dwa przewody juz wymieniłem tzn teb z góry oraz z boku, Jest jeszcze przewód idący od dołu i... dokąd on idzie? gdzie on jest podłączony bo nie moge go zlokalizowac bo mi rury od turbo przeszkadzają... on jakoś z dołu schodzi ale nie wiem gdzie jest drugi koniec... Bede wdzięczny za odpowiedz
Ile potrzeba tego przewodu żeby podmienić wszystkie wężyki przy turbo?UKI_XX pisze:a dokładniej mam taki: Multi Fuel Gates Auto Master 3.2mm
UKI_XX, taki zakładałeś?
http://moto.allegro.pl/przewod-paliwowy ... 38681.html
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2011, 21:56 przez axell, łącznie zmieniany 1 raz.
Podepnę sie pod temat :lol:
Mam uwalony n75 (już drugi był kupiony oryginalny ) , zrobiłem baypasa autko idzie znów ponad 120 i przestało szarpać. Mam już dość kupowania nowych n75, i wz tąd pytanko, czy jazda na baypasie jest bezpieczna dla podzespołów silnika i doładowania? Bo to że będzie jakieś o,7 a nie 0,8 bara to przeboleje jakoś...
Mam uwalony n75 (już drugi był kupiony oryginalny ) , zrobiłem baypasa autko idzie znów ponad 120 i przestało szarpać. Mam już dość kupowania nowych n75, i wz tąd pytanko, czy jazda na baypasie jest bezpieczna dla podzespołów silnika i doładowania? Bo to że będzie jakieś o,7 a nie 0,8 bara to przeboleje jakoś...