zbrojony to jest pojedynczo tylko zbrojenie nie jest na zewnątrz a w środku (mniej więcej w połowie gumy, coś podobnie jak węże od turbo), na pewno jak taki założysz to już nie będziesz miał okazji go wymienić
UKI_XX, Powiedz mi jeszcze jedną rzecz. Dwa przewody juz wymieniłem tzn teb z góry oraz z boku, Jest jeszcze przewód idący od dołu i... dokąd on idzie? gdzie on jest podłączony bo nie moge go zlokalizowac bo mi rury od turbo przeszkadzają... on jakoś z dołu schodzi ale nie wiem gdzie jest drugi koniec... Bede wdzięczny za odpowiedz
drugi koniec jest na takim króćcu na wylocie z turbiny (gruby wąż idzie do IC a ten wężyk jest jakieś 2cm wyżej), musisz odkręcić ten wąż co idzie od przepływki do turbo i tą blachę co jest na turbinie i trzyma plastikową rurę <ok>
ciśnienie panujące w tym wężyku to ok 1-1.5 bara i ten jest w sumie najlepszy <ok>
ale cena z tej aukcji to już gruba przesada, 14zł/mb plus przesyłka to stanowczo za dużo, ja kupowałem ostatnio w sklepie po 9zł/mb i też marudziłem że drogo
UKI_XX, ale odpowiedzi mi nie dałeś: Ile tego wężyka muszę kupić żeby starczyło na podmiankę wszystkich? (tak mniej więcej)
Co do ceny to też pewnie kupię w sklepie z aukcją chodziło mi o pokazanie przedmiotu
Do pierburga wystarczy ok metra, a do boscha to trzeba by zmierzyć to jest chyba zrobić najprościej, po prostu kupujesz tyle ile trzeba albo trochę na zapas <ok>
ja kupiłem 1.5 metra i mi zostało jeszcze troszke... cena to 7.5 za metr płaciłem w sklepie z wężami i wszystkim co gumowe <ok> Puki co jest ok i myślę, że przez kolejne 17 lat nie będą zmianiane :mrgreen: ( stare miały 17 lat czyli były od nowości )
Mam uwalony n75 (już drugi był kupiony oryginalny ) , zrobiłem baypasa autko idzie znów ponad 120 i przestało szarpać. Mam już dość kupowania nowych n75, i wz tąd pytanko, czy jazda na baypasie jest bezpieczna dla podzespołów silnika i doładowania? Bo to że będzie jakieś o,7 a nie 0,8 bara to przeboleje jakoś...