Audi B4 ABK...Plus nowy nabytek : quattro : xD
widziałeś kiedys jak lakier bezbarwny schodzy przy klamkach ? to od grznaych wkładek zimą, tak samo z tymi podgrzewanymi spryskami to glupi pomysł bo od tego potrafi szyba płęknąć jak gorący płyn leci na oblodzoną szybę.wujo1 pisze:jugo007, możesz zapodać na PW jaki koszt był zakupu EDS i gdzieś czytałem że wkładki zamków masz grzanych to też bym poprosił cenę , a dysze sprysków masz grzane też ??
hmm nie wiedziałem że to tak potrafi grzać żeby lakier uszkodzić a co do sprysków grzanych to kumple ma w golfie III i przez całą zimę napie... płynem i szyba cała i to w mrozy dużeduo pisze:widziałeś kiedys jak lakier bezbarwny schodzy przy klamkach ? to od grznaych wkładek zimą, tak samo z tymi podgrzewanymi spryskami to glupi pomysł bo od tego potrafi szyba płęknąć jak gorący płyn leci na oblodzoną szybę.wujo1 pisze:jugo007, możesz zapodać na PW jaki koszt był zakupu EDS i gdzieś czytałem że wkładki zamków masz grzanych to też bym poprosił cenę , a dysze sprysków masz grzane też ??
duo, no cos Ty sie az tak upil :?: :mrgreen: Lakier samochodowy spokojnie wytrzymuje 80C w komorze lakierniczej, taki wklad grzewczy w zamku nie rozgrzeje go nigdy do takiej temp, to samo ze spryskami, nigdy nie rozgrzeja plynu do np 50C, baa watpie czy rozgrzeja do 20C :mrgreen:
Ps; mam pelny pakiet zima, nic nie odpada i nie peka
Ps; mam pelny pakiet zima, nic nie odpada i nie peka
Ostatnio zmieniony 03 maja 2011, 15:17 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.
ale jesteś podły możesz mi napisać ceny ile za to chcesz bo na jesień chciałbym se to sprawić albo jak by ceny nie były zaporowe to w wakacje razem z tą półką o ile będzie jeszcze (oczywiście na PW żeby nie zaśmiecać tematu)duo pisze:ja se jaja robię przecież a wujo łyka jak młody pelikan :mrgreen: jakby co mam grzane wkladki i spryski na srpzedaz ..
jak będe wkładał dydowi EDSa to porobimy zdjęcia z montazu nie jest to nic trudnego wymiana pompy potem dogiąć przewody wymienic zbiornik na płyn lub załozyc trójnik bo pompa pobiera sobie sama płyn jak pracuje EDS potem wymienic kompa jest taki sam tylko rózni się jedną literką dołożyc przekaznik i parę kabli ja dokładałem 2 przekazniki bo jeszcze zakładałem wyłączanie ABSu