widziałeś kiedys jak lakier bezbarwny schodzy przy klamkach ? to od grznaych wkładek zimą, tak samo z tymi podgrzewanymi spryskami to glupi pomysł bo od tego potrafi szyba płęknąć jak gorący płyn leci na oblodzoną szybę.wujo1 pisze:jugo007, możesz zapodać na PW jaki koszt był zakupu EDS i gdzieś czytałem że wkładki zamków masz grzanych to też bym poprosił cenę , a dysze sprysków masz grzane też ??
hmm nie wiedziałem że to tak potrafi grzać żeby lakier uszkodzić a co do sprysków grzanych to kumple ma w golfie III i przez całą zimę napie... płynem i szyba cała i to w mrozy dużeduo pisze:widziałeś kiedys jak lakier bezbarwny schodzy przy klamkach ? to od grznaych wkładek zimą, tak samo z tymi podgrzewanymi spryskami to glupi pomysł bo od tego potrafi szyba płęknąć jak gorący płyn leci na oblodzoną szybę.wujo1 pisze:jugo007, możesz zapodać na PW jaki koszt był zakupu EDS i gdzieś czytałem że wkładki zamków masz grzanych to też bym poprosił cenę , a dysze sprysków masz grzane też ??
ale jesteś podłyduo pisze:ja se jaja robię przecież a wujo łyka jak młody pelikan :mrgreen: jakby co mam grzane wkladki i spryski na srpzedaz ..