Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B3] uszkodzone ciegno otwierania maski

ODPOWIEDZ
Andrew^

[B3] uszkodzone ciegno otwierania maski

Post autor: Andrew^ » 28 sie 2007, 19:07

Panowie, mam maly problem pewien osobnik uszkodzil mi ciegno otwierania maski ta dzwigienka kolo nog kierowcy, mianowicie wyskoczyla linka i nie wiem czzy byla oslonieta aluminiowym kapturkiem czy nie mam plaska blszke z dziurka i blaszke na dzwigience czy mogl by ktorys z was zrobic dokladne zdjecie jak powinny te blaszki byc zamontowane i podtrzymywac linke ?? bardzo prosze mialem dzis pogrzebac przy silniku i uszczelnic przy okazji bezpieczniki i uszczelke linki otwierania maski no ale coz zlosliwosc rzeczy martwych.

A czy moze ktorys z was wie gdzie mozna kupic uszczelka tej linki otwierania maski ktora wchodzi przy podszybiu do kabiny ??

krisch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: krisch » 28 sie 2007, 22:02

Kup nową linkę i z głowy a koszta nie wielkie.

Awatar użytkownika
Z-D-E-N-E-K
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Z-D-E-N-E-K » 28 sie 2007, 22:20

teraz jest już troche za późno ale jutro postaram się ci tę fotke trzasnąć

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 28 sie 2007, 23:00

Chcesz i masz ;-)

Obrazek
Obrazek

Jak widać nie ma tam żadnego aluminiowego kapturka, to ta blaszka robi za ogranicznik. Co do przelotki , to obawiam się że osobno jej nie kupisz, ale głowy nie daję. Spróbuj coś dopasować albo poprostu uszczelnij silikonem.

Andrew^

Post autor: Andrew^ » 28 sie 2007, 23:15

Kurna super :-D thx :-D to sie nazywa asistance :-D jak bede mogl tez sie jakos odwzajemnie :-)
Kurcze ciekawe czy juz nigdzie nie mozna dostac takich uszczelek a np uszczelki do karncowek drzwi musz eposzukac w jakis katalogach ;-)
--------------------------
Ponioslo mnie :-) ucieszylem sie za wczesnie ta blaszka pekla jednat to nie sa dwa osobne elementy tylko monolit ;-) bede musial cos pokombinowac ale juz wiem przynajmiej jak byc winno :-D

thx Mennnnn:D

UFOtm
Moderator
Moderator
Imię: Michał
Model: Inny
Nadwozie: Coupe quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: UFOtm » 29 sie 2007, 00:32

Andrew^ pisze:Kurna super :-D thx :-D to sie nazywa asistance :-D jak bede mogl tez sie jakos odwzajemnie :-)
Kurcze ciekawe czy juz nigdzie nie mozna dostac takich uszczelek a np uszczelki do karncowek drzwi musz eposzukac w jakis katalogach ;-)
--------------------------
Ponioslo mnie :-) ucieszylem sie za wczesnie ta blaszka pekla jednat to nie sa dwa osobne elementy tylko monolit ;-) bede musial cos pokombinowac ale juz wiem przynajmiej jak byc winno :-D

thx Mennnnn:D
Jak sie strescisz to mam cala ta dzwignie kompletna i inne pierdoly tez wiec dzwon 606105292 do piatku popoludniu jestem w domu USTKA pozniej bydgoszcz do niedzieli i anglia we wtorek wiec sie streszczaj jak chcesz to zalatwic po kosztach :) :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl