Panowie, mam maly problem pewien osobnik uszkodzil mi ciegno otwierania maski ta dzwigienka kolo nog kierowcy, mianowicie wyskoczyla linka i nie wiem czzy byla oslonieta aluminiowym kapturkiem czy nie mam plaska blszke z dziurka i blaszke na dzwigience czy mogl by ktorys z was zrobic dokladne zdjecie jak powinny te blaszki byc zamontowane i podtrzymywac linke ?? bardzo prosze mialem dzis pogrzebac przy silniku i uszczelnic przy okazji bezpieczniki i uszczelke linki otwierania maski no ale coz zlosliwosc rzeczy martwych.
A czy moze ktorys z was wie gdzie mozna kupic uszczelka tej linki otwierania maski ktora wchodzi przy podszybiu do kabiny ??
[B3] uszkodzone ciegno otwierania maski
- Z-D-E-N-E-K
- Forum Audi 80
Kurna super thx to sie nazywa asistance jak bede mogl tez sie jakos odwzajemnie
Kurcze ciekawe czy juz nigdzie nie mozna dostac takich uszczelek a np uszczelki do karncowek drzwi musz eposzukac w jakis katalogach
--------------------------
Ponioslo mnie ucieszylem sie za wczesnie ta blaszka pekla jednat to nie sa dwa osobne elementy tylko monolit bede musial cos pokombinowac ale juz wiem przynajmiej jak byc winno
thx Mennnnn:D
Kurcze ciekawe czy juz nigdzie nie mozna dostac takich uszczelek a np uszczelki do karncowek drzwi musz eposzukac w jakis katalogach
Ponioslo mnie ucieszylem sie za wczesnie ta blaszka pekla jednat to nie sa dwa osobne elementy tylko monolit bede musial cos pokombinowac ale juz wiem przynajmiej jak byc winno
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Jak sie strescisz to mam cala ta dzwignie kompletna i inne pierdoly tez wiec dzwon 606105292 do piatku popoludniu jestem w domu USTKA pozniej bydgoszcz do niedzieli i anglia we wtorek wiec sie streszczaj jak chcesz to zalatwic po kosztach :mrgreen:Andrew^ pisze:Kurna super thx to sie nazywa asistance jak bede mogl tez sie jakos odwzajemnie