Coupe 8B
Nie wiem jak w audi, może ktoś upadł na głowę, ale zawsze skrót FL oznacza "facelifting" i nie nalezy tego czytać dosłownie. Nie znaczy, że zmieniono tylko przód samochodu. Tak samo jak nie należy dosłownie tłumaczyć zwrotu: hatchback. Jedno i drugie w krajach anglojęzycznych mają sens, u nas brzmią co najmniej dziwnie.
eee co do zderzaka na tył... to.. na czarnym wygląda do bani ;/
Tighe dzięki bardzo z linka i rozwianie wątpliwości co do jego założenia na samochód!
eee co do zderzaka na tył... to.. na czarnym wygląda do bani ;/
Tighe dzięki bardzo z linka i rozwianie wątpliwości co do jego założenia na samochód!
Różnice językowe. "Between the Devil and the deep blue sea" to po polsku "pomiędzy młotem a kowadłem"
Asslift to mogą zrobić chłopaki z klubu dla gejów <lol>
Nie zmienia to faktu, że jednak na ciemnym samochodzie tył z cabrio po lifcie zamiast "wow" robi "buuu" ;/
Trzeba szukać i myśleć nad czymś nowym do zakupu... na razie na ukojenie nerwów strzele sobie choinkę zapachową ;]
Asslift to mogą zrobić chłopaki z klubu dla gejów <lol>
Nie zmienia to faktu, że jednak na ciemnym samochodzie tył z cabrio po lifcie zamiast "wow" robi "buuu" ;/
Trzeba szukać i myśleć nad czymś nowym do zakupu... na razie na ukojenie nerwów strzele sobie choinkę zapachową ;]
Przestój w robocie, ale coś tam się dzieje. Lato jest, szkoda czasu na samochód
Małe rachu ciachu i tył troszkę opadł. Foto lipne, ale jakiś tam podgląd daje
Uploaded with ImageShack.us
No i coś pod tyłek. Pewnie ze dwa miechy mi teraz zajmie zanim się zawezmę i je zamontuję. Foto podglądowe, dwóch mi się wsadzać już nie chciało...
Małe rachu ciachu i tył troszkę opadł. Foto lipne, ale jakiś tam podgląd daje
No i coś pod tyłek. Pewnie ze dwa miechy mi teraz zajmie zanim się zawezmę i je zamontuję. Foto podglądowe, dwóch mi się wsadzać już nie chciało...
nikt z tyłu jeździł nie będzie <lol>
Ew. tylko chude laski, żeby przez tunel środkowy między fotelami przechodziły <rotfl>
I tak najczęściej jeżdżę sam, ew. +1, więc tym się nie martwię. Zastanawiam się teraz nad tym jak to ustrojstwo wrezać do środka...
ps na foto widać jak mi ładnie sub za fotelem na kanapie leży. Po wczorajszej wyprawie po graty nie włożyłem go na razie do bagażnika
Ew. tylko chude laski, żeby przez tunel środkowy między fotelami przechodziły <rotfl>
I tak najczęściej jeżdżę sam, ew. +1, więc tym się nie martwię. Zastanawiam się teraz nad tym jak to ustrojstwo wrezać do środka...
ps na foto widać jak mi ładnie sub za fotelem na kanapie leży. Po wczorajszej wyprawie po graty nie włożyłem go na razie do bagażnika
Foty rodzinne. Coupe, jeszcze na starej feldze oraz V8 i kumpla V8. V8 było w sumie 3
Super zlot i podziękowania dla mojego sąsiada, Rafała Waissa, bo zdjęcie ze zlotu Fiata 125. Chyba czas do Audi eskadry dokupić fiaciora
i same v8
Super zlot i podziękowania dla mojego sąsiada, Rafała Waissa, bo zdjęcie ze zlotu Fiata 125. Chyba czas do Audi eskadry dokupić fiaciora
i same v8
Ku pamięci będzie, przy okazji strzelania fotek Vce.
Akurat uwieczniona moja mało męska gleba w Coupecie <lol>